barátnő Megasztár Kállay-Saunders András énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Megasztár szépfiúja szombaton távozott a tehetségkutatóból, de András nem szomorkodik, csak a jövőjére koncentrál: amiből egy saját lemez, valamint a csinos lányok sem maradhatnak ki.

Kállay-Saunders András rajongóinak nem kell aggódniuk, hiszen kedvencük egy ideig biztosan nem tér még vissza Amerikába. A tehetséges énekes azt is elárulta, hogy nem szerelmes a legjobb három közé jutott szexi énekesnőbe:. ,,Renivel tetszünk egymásnak, de nem tudnék elképzelni vele egy komoly kapcsolatot. Csinos csaj, de most inkább a karrieremre koncentrálok" - jelentette ki a félvér szívtipró.Sokan fellélegezhetnek most - András hölgyrajongói közül -, és akár még eséllyel is pályázhatnak az énekes kegyeire.

http://press.tv2.hu
http://press.tv2.hu

Tolvai Reni érzései azonban komolyabbak - ő el tudja képzelni jövőjét a jóképű énekessel: ,,Még a versenyre koncentrálok, de amint vége lesz, szakítok időt a szerelemre" - titokzatoskodott a 19 éves Reni, aki bevallotta a Borsnak, hogy el tudna képzelni egy komoly kapcsolatot a szexi sráccal. A sokat vitatott viszonyról Andris édesanyja a következőket mondta: ,,Mint édesanya, megérzem, ha a fiam szerelmes, de ez esetben szó sincs erről." - nyilatkozta Kállay Katalin.


András nem kesereg, hogy miért pont neki kellett távoznia a szombati döntőből, mivel rengeteg terve van. A legfontosabb talán az, hogy szeretne hamarosan egy saját lemezzel is előrukkolni, és ehhez a rajongói adnak neki nap mint nap erőt, hiszen tudja, hogy sokat köszönhet nekik. A döntőben maradt versenyzőtársainak pedig szurkol, de tisztában van azzal, hogy Szíj Melinda jóval több szavazatot kap mindenkinél, és ezért nem került még a veszélyzónába, mint Reni vagy ő.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.