Megasztár énekesnő Szíj Melinda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Az, ami a személyem körül zajlik, méltatlan az advent időszakához, az ünnephez" - vallotta a Megasztárból pénteken kiszavazott Szíj Melinda.

Forrongó indulatokat váltott ki a hihetetlen hangú győri ügyintéző kiesése - érthető módon Melinda családtagjainak sem tetszett az, ahogy az asszonnyal bánt a zsűri.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=7meqUarMUceOFaHm

"Rosszulesett, hogy a döntnökök szinte megalázták, emberi méltóságában sértették meg a lányomat. Bízom benne, hogy az eredmény nem volt megbundázva, de furcsa volt, hogy Melinda először messze elhúzott, majd a reklám után hebegni-habogni kezdett Claudia és Tilla. Teljes káosz volt, tudtam, hogy valami nem stimmel. Hallottam, hogy voltak SMS-ek, amelyek nem értek célba. Szokatlanul erősen vert a szívem a műsor alatt, éreztem, hogy veszélyben van, készül ellene valami" - panaszkodott a Borsnak Ilona, akinek az is furcsa volt, hogy a korábban Melinda-rajongó Friderikusz lehúzta lánya produkcióját, és azt sem értette, hogy egy énekversenyen miért folyton lánya tánctudását kritizálják.

"Rágalomhadjárat indult ellene, a klubkoncerten is kifütyülte a közönség, ami megszervezett dolog volt. Melinda pedig őrlődött, nem tudta feldolgozni, testileg-lelkileg meggyötörte. Izgultam érte, hogy ne essen semmi baja" - mondta aggódva az édesanya, aki szerint Melinda eddig sem túl sok önbizalma is elpárolgott.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=CjJgBOgT6lDBf3L9

Szíj Melinda a Mokka vendégeként elárulta, nagyon szégyelli magát a körülötte kialakult helyzet miatt: "Ha a szakma el akar takarítani az útból, én nem fogok hadakozni. Nem akarok rossz érzéseket kelteni. Először a felszabadultság jött, mert nagy tehertől szabadultam meg, utána viszont a szégyenérzet következett. A most kialakult helyzetben konkrétan én szégyellem magam mindenki helyett. Elfelejtjük, hogy a szent eljövetele, az advent időszakát éljük. Az, ami körülöttem zajlik, méltatlan minden ünnephez. Ahogy eddig is, az én Jóistenem vezette az utamat, most is ő tudja, hogy miért mondta: a küldetésem befejeződött. Ha van igény, hallgatóság arra, amit művelek, akkor szívesen énekelek" - nyilatkozta a hihetetlen népszerűségnek örvendő énekesnő Claudiának.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.