Nyomor vár Gináékra a show után

nyomor Való Világ valóságshow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág házaspárja az összes pénzét egy lapra tette fel: ha nem ők nyernek, földönfutókká válnak - írta meg a Bors.

Olivér Kristófot választotta ellenfeléül, vele szeretne párbajozni. A Villa manipulátorának valószínűleg nagyobb az esélye a győzelemre, hiszen a házaspár nem sokat mutat magából, sokkal visszahúzódóbbak és szürkébbek, mint a provokatív Olivér. Gina már azon gondolkodik, hogy feladja a játékot, pedig nagy a veszítenivalójuk: mindent felégettek maguk mögött.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence


"Nem véletlenül akartak bejutni, Kristóf kimondottan a fődíjra utazott. Szükségük lenne a nyereményre, mert egy kis házat szeretnének vásárolni. Mielőtt beköltöztek a Villába, albérletben éltek. Semmilyen bevételi forrás nem várja őket idekint, mert a játék előtt Kristóf felmondta a területi képviselői munkáját, Gina ruhaüzletét pedig be kellett zárni. Ha nem ők hozzák el a fődíjat, akkor azonnal munkát kell keresniük" - mondta Gináról és Kristófról a lány testvére, Emőke a Borsnak.

Mint az már korábban kiderült, Gina egy időben olyan szegény volt, hogy kénytelen volt a testéből megélni. "Bármennyire is szükségük van pénzre, Gina biztosan nem menne már vissza a testét árulni. Ez a része lezárult az életének, és férjhez is ment" - állítja Emőke.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


Korábban:

Milliókat kell az RTL-nek fizetnie Ginának, ha önként távozik a Villából?
VV Éva a csoportszexet is szereti!
Anikó kiborult és szerelmet vallott!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.