Döbbenet! Alekosznak csak nyolc általánosa van!

VV Alekosz általános iskola Való Világ 4 alkohol valóságshow tanulás bizonyítvány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki hitte volna, hogy a "mindig minden körülmények között" okoskodó görög csődör mindössze az általános iskolát végezte el. Akik azt gondolnák, hogy a hír kacsa, azok bizony tévednek.

Alekosz édesapja elárulta a Life.hu-nak, hogy fiuk az általános iskola után még két évet járt egy ipari szakközépbe, de végül azt is otthagyta. "Nem szeretett suliba járni, főleg a tanárok miatt. Alekosznak nem tetszett, ahogyan a pedagógusok leadták az anyagokat, s ahogyan tanítani és szabályozni próbálták. Bár nem volt rossz tanuló, ő mégis a maga útját szerette volna járni, nem bírta a kötöttségeket" - árulták el a nőcsábász szülei, akik anno jóváhagyták az ifjonc döntését.

RTL sajtóklub
RTL sajtóklub


Most mindenkiben felmerül a kérdés, hogy a költőket "megszégyenítő" módon szónokló érdi agglegénynek honnan van ilyen bő és választékos szókincse. Édesapja elmondása szerint a szoknyavadász villalakó fittyet hányva a bizonyítványokra autodidakta módon képezte magát. "Miután az iskolát otthagyta, önállóan szakkönyvekből tanult, a saját szabályai szerint. Sokat olvasott, filmeket nézett, mindemellett egy gyorstalpaló tanfolyamot is elvégzett. Pontosabban egy felszolgálói képzésre járt, ahol sikeres vizsgát tett, de a bizonyítvány átadásán nem jelent meg. A magyarázata kivételes volt, ugyanis a fiam szerint bármilyen okiratot, bizonyítványt már meg lehet kapni a feketepiacon, kvázi mi értéke van" - tette hozzá Nagy Tibor, a villa egyik legmegosztóbb személyiségű lakójának édesapja.


A 32 éves érdi biztonsági őr okostojásként került be a valóságshow-ba, aki folyton a lányok körül sündörög, és legtöbbször alkohollal a kezében lehet látni a villában. Első héten még az az elhíresült mondás jutott eszembe, miszerint "nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy a hülye okoskodik". Hogy az állítás melyik része a helytálló, azt mindenki döntse el maga. Egy biztos, a szülők papíroktól függetlenül nagyon büszkék a villa régi vágású lovagjára, Alekoszra.

B.H.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Alekosz Zsófit viszi párbajozni!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110122-kivalasztas.htmlKaty Perry beszólt Madonnánakhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110122-katy-perry-beszolt-madonnanak.htmlBotrány! Aktfotózás miatt szakított a VV féltékeny szerelmese!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110122-botrany-aktfotozason-szakitottak-a-vv-szerelmesei.htmlVV4: Éva félti magát, ezért átveri Alekoszt!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110121-vv4-eva-felti-magat-ezert-atveri-alekoszt.htmlKulisszatitkok: Laci a legsportosabb a ValóVilágban!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110121-kulisszatiktok-laci-a-legsportosabb-a-valo-vilagban.htmlBelehalt hatodik mellpasztikájába a pornócsillaghttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110121-belehalt-hatodik-mellpasztikajaba-a-pornocsillag.htmlMaláriás lett George Clooneyhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110121-malarias-lett-george-clooney.htmlIrány a disznótoros! - A legjobb úti célokhttp://www.life.hu/szorakozz/utazas/20110119-programajanlo-disznovagas-videken.htmlKutya vagy macska - milyen a személyiséged?http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110121-milyen-a-szemelyiseged-kutya-vagy-macska.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.