Pandát kapott Sebestyén Balázs Kínából!

Kína Kasza Tibor panda Class FM Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kasza Tibi izgalmas élményekkel és hatalmas ajándékcsomagokkal érkezett meg Kínából a Morning Show stúdiójába. 

Kasza Tibi három hónapja döntött úgy, hogy a biztos hátteret maga mögött hagyja, és új szakmában próbálja ki magát, ráadásul Kínában. Az énekes régóta kacérkodott a fotózással, és most, hogy élesben is kipróbálhatta magát, úgy döntött, él a vissza nem térő lehetőséggel. Élményeiről először a Class FM-ben mesélt.

"Amikor nekivágtam Kínának egy életre szóló kalandban reménykedtem, és ez, a kezdeti nehézségek ellenére, meg is valósult. Fotósként igazi álom volt kint dolgozni, és több nagyszabású projektet sikerült tető alá hozni" - mesélte Kasza Tibi. "Az, hogy a fotózás hova fejlődhet, még a jövő kérdése, azonban ez semmiképp nem befolyásolja a zenei pályámat, ami mindig az első helyen lesz. Most is új dallal tértem haza, ami mind Magyarországon, mind Kínában hamarosan megjelenik a Hongkongban forgatott klippel együtt."

Természetesen Tibi, aki távollétében is hetente tudósította a fiúkat a kinti fejleményekről, nem érkezett üres kézzel, hatalmas ajándékcsomagokkal töltötte meg a stúdiót. Balázs, Jani és Feri izgatottan bontották ki egymás után a dobozokat, amelyek közül az egyikben régi vágyuk, egy panda lapult. Igaz, Tibi "csak" egy villanypandát költöztetett át Magyarországra, így a pandaakció még nem ér véget, de legalább kínai, fekete-fehér és beszél.

"Sajnos Tibi a pandaakcióval nem került előbbre, hiszen, mint említette, komoly nyelvi akadályokkal kellett megküzdenie. Végül egy kis pandaórával lepett meg minket, ami percenként bemondja az időt, természetesen kínaiul, úgyhogy semmi hasznát nem vesszük, ugyanígy lesz ez a furcsa zselés rudacskával is. A kínai pálinka, az 52%-os muotai persze kivétel" - árulta el nevetve Vadon Jani.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.