Való Világ 4 párbaj VV4 veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szombat esti párbajon Olivér szerelme többször zokogva rohant ki a stúdióból. Élő adásban tátogva veszekedett a két fiatal. Érzelmeiket képtelenek voltak kordában tartani: Eni vádaskodott, Oli védekezett. Majd borult a bili.

A ValóVilág 4 ötödik párbajában a villa két legerősebb személyisége mérette meg magát, s mint tudjuk, Béci kiütötte a vagány srácot. Egész idő alatt úgy éreztem magam, mintha egy Fradi-Újpest meccsen ülnék, kőkemény szócsata zajlott ugyanis a két szurkolótábor között.

Forrás: RTL Klub
Forrás: RTL Klub


Élő adásban veszekedtek

Olivér testben jelen volt, ám lélekben már Enikővel harcolt. A szerelmespár tátogva ugyan, de a párbaj közben vitatta meg a falkavezér Anikóval való viszonyát. Arra azonban nem számítottak, hogy egy szemfüles újságíró kifogástalanul olvas majd szájról.

Elöljáróban tudni kell, hogy Enikő úgy vállalta a párbajt, hogy előre kikötötte, egy mosolyt sem fog elereszteni. Ehhez ugyan nem sikerült tartania magát, ahogy a sírást sem volt képes visszafojtani. Először a szünetben borult ki, akkor csak szolidan, csendesen, majd jött a vita:

Enikő: Vele aludtál, és ez nekem nagyon rosszulesett.
Olivér: Mi a **** van? Nem aludtam vele. Nem csaltalak meg.

Hatásszünet.

Olivér: Mit Anikó, mit Anikó? Nem nyúltam hozzá, érted? Haza akarok menni hozzád, kívánlak, nagyon szeretlek.
Olivér: A tegnapi üzeneted mi a **** volt?
Olivér: Hogy az a **********************.

Enikő: Szeretlek, de olyan **** vagy.

RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Mindenkit ellökött magától

Ezután Enikő sírva viharzott ki a stúdióból. Amikor pedig vörös szemekkel és szétkent sminkkel az arcán visszatért, a fotósoknak sem engedte, hogy lekapják. Sőt, szinte ráripakodott a fotósra, hogy ne merjen fényképezni. Amikor nem engedelmeskedett neki a fotóriporter, Oli vette kézbe az ügyet: felállt a székéből, és befenyítette a szorgos dolgozót. Eközben Eni egyre csak azt mondogatta pityeregve: "Nem bírom, nem bírom".

Mindezek után gondoltam, teszek egy próbát Enikőnél, hátha rávehető egy rövid interjúra, ezt azonban világsztárokat megszégyenítő módon utasította vissza: félrelökött, miközben közölte, hogy hagyják őt békén.

Taktikázás 80 napon át

A VV történetének legnagyobb taktikázója 80 napot töltött a villában, és több mint valószínű, hogy színes egyéniségével talán ő lesz az a VV-státusszal ellátott lakó, akiről még hallani fogunk, és nem tűnik el a süllyesztőben.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.