VV4: Vége Gigi és Jerzy kapcsolatának?

Gigi Való Világ 4 szerelem VV4
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, Ámor nyila nem volt annyira éles, mint gondoltuk, a villa gerlepárja ugyanis már nem turbékol olyan intenzíven, mint pár napja. Gigi nem érez szerelmet Jerzy iránt, és már a vesztüket érzik, ha belegondolnak a kinti világba.

Gigi büntetése

Egy teljes hétig nem szólhat bátyjához, Bécihez, amiért a párbaj előtt búcsúzáskor az udvaron tartózkodott. A rapper srác beszélhet a lányhoz, viszont fordított esetben kizárt dolog. Ha szabályt szeg, az további súlyos szankciót von maga után. A hír hallatán eltörött a mécses Rácz hugicánál, dühös volt, és lelkileg megzuhant.

Gigi nem szerelmes Jerzybe

Feje tetejére állították a villa életét, legalábbis ami a nemeket illeti: a fiúk lettek lányok, a lányok lettek fiúk. A szabályok értelmében fel kellett venni a másik nem szokását, viselkedését, gesztusait. Nagyon durva arcok születtek, konkrétan Laci transzvesztitával vetekedhetne. Közben Gigi és Jerzy kapcsolata érzelmi válságba került. A villa színésznője nem érez szerelmet a szépfiú iránt, de közben meg azt érzi, hogy idő kérdése, és begolyózik a féltékenykedéstől. Milyen szép ez a játék, Jerzy és Éva pár napja egymás torkának esett, most pedig a táncos fiú a törtető lánnyal osztotta meg kételyeit.

Fórum: Ki nyeri meg a Való Világot?



Alekosz kész hölgy

A nemcsere után különböző szituációs feladatokkal kellett megbirkózni. A görög szoknyavadásznak először nem tetszett a feladat, majd egyre komikusabb szerepet vett fel. Lehúzta a rolót és maximálisan beleélte magát, nem is gondolta volna, hogy a feladat képes lesz felszabadítani benne minden női érzést és lelket. Teljesen átszellemült, kész hölgy lett, Oscar-díjas alakítás volt részéről.

Kvízjáték

Senkinek nem kellett aggódni, ez nem Vágó István műsora volt, pusztán a villalét alatt történő dolgok memóriatesztje. Az ebédlő körül elhelyezett székek jelentették a kiindulóhelyet, és a kanapé előtt lévő piros gomb volt a finis. Hiszen ha már fitt hét, akkor a kvízteszthez kötelező a mozgás is. A játékot Béci nyerte, jutalma egy gyümölcstorta, amit Gombóc úgy habzsolt, mint Alekosz a nőket.

Kiválasztás utáni eszmecserék

Gombit küldték párbajra társai, hasonló koncepció alapján, mint két hete Olivért. Pár embernek okozott kellemes csalódást és talán megkönnyebbülést is, például Évának és Anikónak. A konfliktusforrás okozói egy jelet se kaptak. Ezek után ment a találgatás, hogy Gombóc Artúr kit visz párbajra: többnyire Alekoszra tippelnek. A villa gerlepárja közben rájött, hogy mi a bibi köztük: tudat alatt elfojtják érzelmeiket, ami egymás iránt kezdett alakulni. Holtpontra érkezett kapcsolatuk, kérdés, hogy át tudnak-e billeni vagy sem.

Bereczki Hajnalka

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.