Alekosz naponta többször is maszturbál

VV Éva VV Alekosz önkielégítés Való Világ
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alekoszt nem zavarják a kamerák - naponta akár háromszor is könnyít magán a villában.

Gigi és Jerzy az utóbbi időben többször is egymásnak esett, de a többiek kénytelenek magukon segíteni, ha már nagyon kiéhezettnek érzik magukat. VV Alekosz az egyik legnépszerűbb villalakó, és minden bizonnyal a legkanosabb is. A villa "bikája" már minden lánynál bepróbálkozott - sikertelenül -, így jobb híján az önkéntes örömszerzést választotta. Egy stábtag az Új Ásznak elárulta: Alekosz olykor nem szégyelli még villatársaival is megosztani, hogy ha nem bír magával, a villa mellékhelyiségébe megy megkönnyebbülni.

Forrás: RTLKLUB
Forrás: RTLKLUB


"Alekosz naponta kétszer-háromszor is elvonul. Azt hangoztatja, hogy ez nem más, mint biológiai szükséglete, amit ha nem elégít ki, nem lehet önmaga. Láthatóan a bezártsággal ő birkózik meg a legjobban, de a szex nélküli életforma kiborítja" - árulta el a napilapnak az informátor.

Éva kitart szerelme, Ádám mellett, de ő sem vonja meg magától a testi örömöket. Állítólag néha-néha Laci is könnyít magán a paplan alatt. Béci és Anikó igen visszafogottak az örömszerzés terén: ők eddig vagy nem adták át magukat a gyönyörnek, vagy olyannyira ügyesen csinálják, hogy még a stábtagoknak sem tűnik fel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.