Scarlett Johansson és Sean Penn már nem titkolják szerelmüket

esküvő Sean Penn Scarlett Johansson nyilvánítás Reese Whiterspoon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Scarlett Johansson és Sean Penn végre elérkezettnek látta az időt, hogy felvállalják kapcsolatukat a nyilvánosság előtt.

A párocska a lehető legromantikusabb alkalmat választotta, hogy végre együtt jelenjenek meg: a hét végén, Reese Whiterspoon és Jim Toth lagziján kéz a kézben mulattak.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


Természetesen már korábban is lencsevégre kapták néhányszor a szerelmeseket, amint kedvenc Cabo-i éttermükben romantikáznak, de hivatalosan még nem jelent meg a huszonhat éves Scarlett és az ötvenéves Sean Penn a nyilvánosság előtt. De a szombati lagzi tökéletesek bizonyult a érzelmek kimutatásához, hiszen csupa A-listás sztár volt jelen a mesés és igen romantikus helyszínen. Az egykori Doktor Szöszi Ojai birtokán jelen volt többek között Renee Zellweger, Tobey Maguire, Jennifer Meyer, Robert Downey Jr., Matthew McConaughey, Camila Alves, Alyssa Milano, Colin Hanks, Isla Fisher és Sacha Baron Cohen is.


Hazafelé menet Scarlett és Sean beugrott egy útjukba eső étterembe, hogy megvacsorázzanak. A szemtanúk szerint mindketten igazán csinosak voltak, különösen Scarlett, aki kissé zavarba is jött attól, hogy a zsúfolt helyen minden tekintet rá szegeződött. A pár gin tonicot, pizzát és club szendvicset fogyasztott, és mindössze tizenöt percet töltött az étteremben. ,,Scarlett és asztaltársasága arról beszélgettek, hogy Reese esküvőjén a torta egyszerűen mennyei volt." - vallotta egy jelenlévő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.