Alekosz utánozhatatlan csajozós dumája

Anikó Való Világ valóságshow Alekosz VV4
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Béci és Anikó egymásnak ugrott. Már a Napraforgó sem tudja, hogy mit beszél, egyik pillanatban ki akar esni Béci ellen, másik pillanatban el akarja vinni a fődíjat. Nemcsak napraforgó, de még skizofrén is. Amikor megpróbálta Bécit meghazudtolni ezzel kapcsolatban, Rácz úr kikelt magából.









Alekosz precíz, mint mindig

A fiúk nekiláttak a főzésnek. Alekosz mint mindenhol, ebben a szituációban is nagyon precíz, higiénikus, pontos és kiegyensúlyozott volt. Képes volt minőségellenőrzést is tartani pálinka ügyben, persze bármiféle hátsó szándék nélkül. A kukta tette a dolgát, a séf pedig nézte, mintha moziban lett volna egy pohár itallal a kezében.



A kihívás megölte a bulit

Alekosz úriemberként fogadta vendégeit, majd egy jó minőségű pálinkával koccintottak arra, hogy 140. napja tartózkodnak a luxusbörtön falain belül. Majd hirtelen feltűnt Balázs, félbeszakítva a családi vacsorát és közölte: következik a kihívás. Béci sógorának, Jerzynek adta át a zöld kendőt. Ezzel eldőlt, hogy a következő párbajon Anikó és Éva csaphat össze.




Béci és Anikó egymásnak ugrott

Anikó beült az igazmondó hintába, és egyből összetűzésbe keveredett Bécivel. A rosszkislány meghazudtolta Rácz úr szavait, miszerint ő nem akar kiesni, pedig a rapper srácnak azt mondta, hogy ő készül Szandika után menni. Míg ők egymás torkát szorították, addig Alekosz próbálta rávenni Évát, hogy hozzanak össze valamit, mert már nem bír magával. Alekoszosan megfogalmazva: "egy megbeszéléses alapon alapuló szexuális kapcsolatot akarok veled". Ismét kapufa.



A napokban beszámoltunk róla, hogy Olivér visszaköltözik a villába. Nos, az RTL Klub hatalmas meglepetést tartogat, állítólag mások is visszatérnek, sőt, akár az összes kiesett. Gigi biztosan köztük lesz.
"Egyébként meg minden jó, egy dolgot mondok, vasárnap nézzétek a tévét, ne aggódjatok Oli miatt. Igaz a hír, de lesz ott még más is, mást nem mondhatok, örülni fogtok" - írta Gigi a közösségi oldalán. A villalakók valószínűleg azért térnek vissza, mert Laci hazatértével egy egész hétre való műsoridő szabadult fel, amit ki kell tölteni.
"Annyit mondanék csak, hogy meglepetéssel készülünk a nézőknek. Hamarosan fény derül a dolgokra" - reagált Dobsi Adrienn, a műsor sajtófőnöke.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


VV4: Megdöbbentő fordulat: kiderült, kit visz ki Béci párbajozni!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110413-alekosz-begolyozott.htmlVV4: Újabb szabálysértés a villábanhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110412-vv4-ujabb-szabalysertes-a-villaban.htmlVV4: Éva átverte Anikót - durván egymásnak estek!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110411-valo-vilag-4-eva-atverte-anikot-durvan-egymasnak-estek.htmlVV4 párbaj: Botrányos hangulat közepette esett ki Gigi!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110403-vv4-parbaj-botranyos-hangulatban-versengett-gigi-es-eva.htmlVV4: Anikó szerelmet vallott Lacinakhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110402-aniko-szerelmet-vallott-lacinak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.