VV4 párbaj: Erre senki sem számított - Jerzy kiejtette Bécit!

Való Világ 4 párbaj VV4
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Volt esély arra, hogy Jerzy és Béci szoros versenyben küzd meg egymással, de lássuk be: Rácz úr több izgalmat biztosított eddig a tévénézőknek, mint a szépfiú, így aztán sokan gondolhatták, hogy a mai párbaj nyugodt lesz. Arra senki nem számított, hogy ennyire fej-fej mellett haladnak majd, és ekkora feszültség lesz a stúdióban. A nézők végül Jerzynek kedveztek.

A párbaj során többször is láthatóvá tette a csatorna az állást százalékokkal és fotókkal együtt, bár ezeket ismét csak a tévé előtt ülők láthatták. Mindez azonban elég volt arra, hogy a kezdetben csehül álló Jerzy mögé álljanak a szavazók, és megtolják a szépfiút.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

Mindenki meglepetésére hamar átvette a vezetést, és véres küzdelemben ugyan, de kiejtette a magát már régóta nyertesnek tituláló Bécit. A végeredmény: Jerzy 54 százalékkal győzött, Béci 46 százalékot kapott.

Jerzy végre megnyílt

Kivételesen nem aludt meg Jerzy szájában sem a tej, végre kinyitotta és megmondta a frankót. Valószínűleg ennek köszönheti, hogy a nézők felbuzdulva nyomkodták a telefonjukat, ezzel megfordítva az állást. Miközben a ringben küzdött a két fiatalember, egy váratlan pillanatban Lilu és Balázs a stúdióba szólította Gigit, akinek jobb oldalán testvére ült, bal oldalán pedig a szerelme. Végül bátyja mellett tette le a voksát, de hiába, a Rácz tesóknak lőttek, ők már nem vihetik el a főnyereményt.

Egyébként ezt az információt Gigi még időben közölte bátyjával, ahogy bevonult és megölelte őt, azzal a mozdulattal a fülébe súgta, hogy merre áll a mérleg nyelve, és ekkor Béci szája érthető okokból lekonyult. Rácz hugica természetesen ezt onnan tudhatta, hogy a nézőknek megmutatták a részeredményt, és feltehetően SMS-ben értesítették őt. No de a végkimenetelen ez már semmit nem változtat, ám az már sokkal inkább érdekes lehet, hogy vajon ezek után mégis ki viheti el az álomnyereményt.

Vissza a villába

Mindeközben újabb izgalmak várnak a lakókra és a nézőkre is: a hírt, miszerint Gigi és Olivér visszamegy a villába, a Blikk is megerősítette, ahogy azt is, hogy velük tart Zsófi is.

Összefoglaló:

Jerzy megvilágosodott

Bécire és Jerzyre egyre jobban kiült a párbaj hangulata. A rapper srác átesett a ló túloldalára, és sógorjelöltjét sunyi beszólásaival próbálta gyengíteni. A szépfiúnak ez nagyon rosszulesett, és ekkor megvilágosodott. Jerzy rájött, hogy a kihívás mégis fáj neki, mert végül is csak a húgának a szerelme, és ezáltal családjelölt. Ráadásul Rácz úr még anno kijelentette, hogy testvére kedvese lenne az utolsó ember, akit kihívna párbajra.

Béci mint vendégváró

A hét utolsó házigazdája Béci lett, aki főzés előtt bemutatta a villa lakáját és becses értékeit, köztük a Jerzytől kapott pólót, amin jót kacagott, kihasználva a lehetőséget arra, hogy sógorát nevetségessé tegye. Majd kuktájával, Alekosszal bevásároltak a virtuális közértben, s végül nekilátott a főzésnek. Béla amerikai hangulatot szeretett volna tükrözni vacsorájával, ám segítségének, a görög okostojásnak nem sok hasznát vette, ő sokkal jobban el volt foglalva a whiskey minőségével.

Éva újabb hisztirohama

A vacsora eredményhirdetése alatt Éva nagyon kiborult, mert ő kapta a hét során a legkevesebb pontot, míg Anikó maximális pontszámmal megnyerte a játékot. A fekete gyöngyszem a törtető lány legnagyobb riválisa, így besokkolt attól, hogy Ani minden feladatban jobban teljesít nála, és attól tart, hogy a párbaj alatt is hasonló eredményt fog produkálni.


/1104/Val_V20114189556



Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.