valóságshow VV4 sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint kutya a macskával. Így lehetne jellemezni a fiatalok kapcsolatát és Jerzy érzelmi kirohanásait. Hol szerelmes, hol nem. Vajon mi sülhet ki ebből? Olivér is kiszámíthatatlan: nyilvánosan Alekosz és Éva mellett áll, de Anikónak bevallotta: megőrül érte.

Olivér vs. Anikó, Jerzy vs. Gigi

Az Olivér és Anikó közötti feszültség még mindig pattanásig feszült. A vagány srác barátja, Alekosz tanácsát kérte ki a kialakult helyzetről. A két főszereplőnek egy párbaj-játékban kellett megoldani a kínos szituációt, a műsorvezető Éva volt. Mégis Alekosz volt az, aki többször provokatívan be-bekérdezett. Mindketten elutasítóak voltak és semmit nem árultak el közös "múltjukról". Anikó szerint Olivér a szemébe sem mer nézni, amitől már agybajt kap. A következő két párbajozó a villa gerlepárja volt. Ugyanaz a lemez: Jerzyt még mindig a lány viselkedése aggasztja, amit a párbaj alatt produkált. A szépfiú már nem szerelmes, Gigi pedig legalább egy évig nem akar kapcsolatot a szakítás után. Alekosz furcsa mód azon ügyködik, hogy újra egymásra találjanak, s azt a tanácsolta Jerzynek, hogy gondolja át még egyszer az egészet, és ne döntsön ilyen elhamarkodottan.


Olivér és Anikó kapcsolata a csütörtöki vallomás "Ani, nem fogom kimondani, de tudod, hogy odavagyok érted, hogy megőrülök érted" óta semmivel sem lett jobb, sőt, csak még feszültebbek lettek, csak még inkább kerülik egymást.

Alekosznak érdekes meglátásai vannak

A régi villalakók tanácsokat adtak a jelenlegi játékban lévő társaiknak az elkövetkezendő párbajról. Mindenki úgy gondolja, hogy az utolsó csata a lányoké lesz. Olivér azt ajánlotta Jerzynek, hogy lazuljon el, élvezze a finálé hangulatát, és feledkezzen meg Gigiről. Évának azt tanácsolták, hogy ne változzon meg, továbbra is adja önmagát, mert ha kifordul önmagából, akkor ez visszafelé sülhet el. Majd Alekosz elárulta, hogy Éva nem a lelki társa volt, hanem egy kiválasztott, amit ha elárulna a törtető lánynak, lehet, hogy sokkot kapna. Emellett sok érdekes dolgot hallottunk a görög dumagéptől, ami igen meghökkentő volt.

Jerzy megzavarodott

Jerzy és Gigi kerülgették a forró kását, és a nézeteltéréseket nem egymással, hanem mindenki a lelki társával osztotta meg. Gigi Anikóval, Jerzy pedig Olivérrel diskurált erről a ciki helyzetről. Kiderült, hogy mindketten tele vannak sérelemmel. Valójában mindkét tanácsadó ellenzi a kapcsolatot. A szépfiú szinte játszik Rácz hugica érzelmeivel, hol szerelmes, hol nem. Hol ölelkezne, hol nem. Ki érti a férfinemet?


Jerzy újra szerelmes

Gigi és Jerzy között újra kezd kialakulni valami, de eddig nem volt alkalmuk megbeszélni, hogy mi is az. Ám Zsófi török bulit rendezett, ahol ismét átrendeződtek a villabéli viszonyok. A gerlepár újra turbékolni kezdett, és úgy búgtak, mint a galambok. Anikó csúnyán nézett a Rácz lányra, míg Évi a reszelést ajánlotta neki. Ezek után a szépfiú rájött, hogy mit veszíthet el, és újra szerelmet vallott Rácz hugicának, amit egy csókkal pecsételtek meg. Közben Olivér nyelve is megeredt, majd Anikóé is. Okosabbak nem lettünk, hiszen a rosszkislány nagyon rejtélyesen viselkedik, valami oknál fogva nem akar beszélni a kialakult románcról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.