reality show Való Világ 4 valóságshow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár tagadták, hogy bármilyen érzelem is fűzné őket egymáshoz, nem egyszer tűnt úgy korábban, hogy Anikó és Olivér között több van, mint barátság.

A csatorna nemrég úgy döntött, szavazást indít a nézők között, hogy kiderítsék, utóbbiak kit látnának viszont a legszívesebben a villában a korábbi lakók közül. A kiválasztottak között volt Olivér is - az a fiú, aki szemmel láthatóan a legközelebb állt Anikóhoz a villalét során. Bár korábban mindkét fél tagadta, hogy bármi több lenne köztük barátságnál, nem egy árulkodó jel volt, amely kapcsán arra lehetett következtetni, hogy, ha lehetne, szívesen fűznék szorosabbra is a köztük lévő szálakat. Utóbbi gyanút erősíti Anikó meglepő elérzékenyülése Olivér második távozása után: a sötét hajú ciklon ugyanis könnyekben tört ki, amikor Oli búcsúzni kezdett. Mi ez, ha nem...?


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.