párkereső műsor szex valóságshow szerelem Éden Hotel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szívtipró a harmadik esélyét kapta meg a játék során. Miután Szandra kidobta őt a párceremónián, a két szövetségesének, Ádámnak és Kristófnak lehetősége volt arra, hogy megmentsék Dani fenekét és játékban tartsák. A brókersrác volt az, aki kézfeltartással jelezte, hogy feláldozza magát barátjáért.

Szövetségek-ellenségek

Az Éden Hotelben feje tetejére állt minden, ellenségből szövetségesek, barátságból ellenségek születtek. A reggeli első pillanata így a szövetség-ellenség teszt, amiben meg kellett neveznie mindenkinek a neméhez tartozó két szövetségest, és nemtől függetlenül egy ellenséget. Niki nagyon tart attól, hogy Ádám fülébe jut, hogy benne van a keze abban, ha Daninak esetleg távoznia kell. A brókersrác annak ellenére, hogy a kapcsolatuk mostanában mondhatni rapszodikus, úgy érzi, a bizalmuk rendíthetetlen.

Viasat
Viasat

Dani és Kristóf


Közben Kristóf odaoson Lacihoz és elmondja neki, hogy ő Alíz mögé fog állni, mert megegyeztek és megkérte a fiút, hogy álljon Lotti mögé. Daninak valamiért az a megérzése, hogy a teszt alapján Szandrának kell majd elhagynia a kolumbiai paradicsomot, emiatt azt mondja Kristófnak, hogy ő is Alíz mögé fog állni és majd a vörös dögös dönt a sorsukról. Ádám a maga felfuvalkodott stílusában totál kiakadt, s ment egyből barátjához, hogy meggyőzze, mindenképpen Szandra mellé álljon. A ceremónián, mint mindig, senki sem érezheti biztonságban magát, talán egyedül Robi az, aki nyeregben érzi magát.

Viasat
Viasat



Ádám feláldozta magát Daniért

Kristóf-Alíz, Dani-Szandra, Ádám-Niki, Laci-Lotti, Attila pedig Szandra mögé állt. A fekete vérszívó másodjára dönthet a szívtipró sorsáról, ám ezúttal nem bízza a véletlenre, és Attila mellett dönt, miszerint Daniban továbbra sem bízik. Ám a kipöckölt fiú akkor és abban a pillanatban nem távozott, ugyanis a furfangos szerkesztők felkavarták az állóvizet.

Viasat
Viasat

Laci , Linda és Dani


A ceremóniának ezzel még nem lett vége, ekkor jött képbe az előző napi szövetséges-ellenség teszt, amire Dani Kristófot és Ádámot írta, így a két fiú lehetőséget kapott, hogy megmentsék jó barátjukat, Danit. Egy perc gondolkodási idő után Ádám felteszi a kezét. A brókergyerek hibásnak érezte magát, hiszen ő volt, aki Szandra mögé kényszerítette, ráadásul többször hangoztatta, hogy Daniért mindent. Niki elveszíti a fejét, kiakad, és expárja fejéhez vágja, hogy nem gondolt rá, ugyanis ezzel őt is bajba sodorta. Ádám bízik abban, hogy a szőke ciklon észhez tér, és nem fogja kicsinálni Danit, mert akkor semmi értelme nem volt az önfeláldozásának. Nikitől csodálatos színdarabot láthattunk, ugyanis pityergésével ő csak lelkiismeret-furdalást akart kelteni Ádámban.

Amikor visszatérnek a hotelbe, Szandra kupaktanácsot tart és vigyázba állítja Nikit és Lindát, hogy Lottival vagy Alízzal nem szövetkezhetnek. Niki nem akar Dani párja lenni, legszívesebben Lacira cserélné, aki megvezethető. A fiú szerint pedig jobb, hogy Ádám nem látja, valójában mi folyt a háta mögött. Alíz nem buta lány és hamar rájött, hogy Szandra tehet arról, hogy Linda és Niki egyik percről a másikra nem beszélnek vele. A fekete szépség ismét jól megkeverte kártyáit, ezúttal jól osztotta a lapokat.

Éden Hotel: Szandra terhes lett Krisztiántól?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110510-eden-hotel-szandra-terhes-lett-krisztiantol.htmlÉden Hotel: Csoportos csókolózás a kamerák előtthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110506-eden-hotel-csoportos-csokolozas-a-kamerak-elott.htmlÉden Hotel: Szexorgia a medencébenhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110503-eden-hotel-linda-es-robi-a-paplan-alatt-maszatolt.htmlÉden Hotel: Jennifer és Kriszta lett kiírva a kolumbiai szappanoperábólhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110429-eden-hotel-jennifer-es-kriszta-lett-kiirva-a-kolumbiai-szappanoperabol.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.