Szerelem a legfölsőbb szinteken Alekosz hódítás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fekete plasztikcica másodszor utasította vissza a görög dumagépet, aki rossz néven vette ezt a fajta viselkedést. Miután Alek kifejezte csalódottságát, Veronika a villába érve sírásban tört ki.

A hölgyek szerelmes szavakat búgtak Alekosz fülébe

A szexkiborg újabb randira készült, ám előtte bekötött szemmel fogadta a hölgyeket, akiknek őszintén kellett érzéseikről vallani. Alekosznak ez alapján kellett leszűrnie, hogy ki mennyire őszinte. Végül a legszórakoztatóbb nőszemély mehetett a randevúra, ez esetben Veronika volt a szerencsés.

RTL sajtóklub
RTL sajtóklub

Alekosz és Veronika tenger alatti randevúja

A görög hősnek nagy álma vált ezzel valóra, nála már csak Veronika volt izgatottabb, hiszen ő mehetett el az érdi nőfalóval egy különleges víz alatti randevúra. Így esélyt kapott arra, hogy belopózzon Alekino de Flores szívébe. Kellemes perceket, órákat tölthettek el a cápalagútban, és ezt kihasználva csak úgy cicáztak egymással! Olivér közben a villában arra kereste a választ, hogy ki az a nő, aki nem érdemes Alekosz szívére. A nyertes Andrea volt.

Veronika zokogásban tört ki

Alekosz és Veronika randija meseszerűen indult, andalogtak, cirógatták egymást, romantikáztak, a halakat nézegették, ám a nagy találkozás egyszer csak nem várt fordulatot vett. Miután megvacsoráztak a cápák társaságában, a görög amorózó már másodjára akart csókot lopni a fekete kacsaszájútól, de a lány nem engedett. A viszonzatlan csók miatt Alekoszban egy világ omlott össze, csalódott a lányban, és nem rejtette véleményét véka alá. Veronika zokogva tért vissza a villába, ahol a lányok egyből körbe ülték és faggatózni kezdtek, majd közös erővel próbálták a problémát helyre hozni.

Nemi betegséget is kaphat Alekosz a háremhölgyeitőlhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110513-nemi-betegseget-is-kaphat-alekosz.htmlSzerelem a legfölsőbb szinteken: Andrea megízlelte Alekosz csókjáthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110513-szerelem-a-legfolsobb-szinteken-andrea-megizlelte-alekosz-csokjat.htmlAlekosz négy nőt már haza is küldötthttp://www.origo.hu/teve/20110512-alekosz-negy-not-mar-hazakuldott.htmlVV Alekosz olyat villantott, amit senki nem gondolt volna!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110511-vv-alekosz-olyat-villantott-amit-senki-nem-gondolt-volna.htmlSzerelem a legfölsőbb szinteken: Már szülnének is Alekosznak!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110510-szerelem-a-legfolsobb-szinteken-mar-szulnenek-is-alekosznak.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.