Az Éden Hotel Szandra távozása után igazi paradicsommá vált

szerelem megcsalás Éden Hotel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szandra pofozkodott, ezért el kellett hagynia az édenkertet. Ezután a diktatúrát újra felváltotta a demokrácia, így mindenki fellélegezhetett, és új erőre kapott. A párválasztó ceremónián a fekete szépség egykori párja, Attila is búcsút inthetett a 25 milliós fődíjnak.

www.viasat3.hu
www.viasat3.hu

Szandra és Attila

Őszinte, meghitt, vidám pillanatok

Miután Szandra Kristófnak kiosztott egy pofont, távoznia kellett a paradicsomból - a kolumbiai "szappanoperából" kiírták a bajkeverő céda lányt. A többiek másnap reggel örömtáncot jártak, és önfeledten mulattak. Mindenki újra önmagára talált, fellélegzett, jó hangulat, derű, nyugalom és sok-sok kacagás lepte el az Éden Hotelt. A fiatalok szívéről óriási kő esett le, még azokéról is, akik a lány szövetségesei voltak. Ebből kiderült, hogy milyen nyomás alatt voltak, amikor az erős akaratú Szandra diktatúrát alkalmazott felettük.

A nagy boldogságban a lányok leginkább Kristóf testéről áradoztak - majd jöttek az őszinte pillanatok. Az utolsókat rúgják már a hotelben, így épp itt volt az ideje, hogy meggyónják bűneiket, s bocsánatot kérjenek azoktól, akiktől illene. Niki vezekelt a leginkább - neki Danival és Kristóffal is adódtak már problémái. Sajnálta és szégyellte magát, hogy Szandra képes volt őt manipulálni, ezért anno kígyót-békát üvöltött a fiúkra. Fátylat rá, az adoniszok megbocsájtottak a szőke szépségnek.

Viasat
Viasat

Niki

A bűnbánás után már mindenki az esti párválasztó ceremóniára koncentrált, és ismét sakkoztak. Nagy meglepetésre nem számíthatunk, hiszen mindenkinek megvan a biztos pontja a paradicsomban, kivéve Attilának, aki még Szandra pincsikutyájaként debütált - ám a lány távozása miatt egyedül maradt.

A döntő előtt Attilától búcsúztunk

Mint mindig, a szerkesztők most is belecsempésztek egy újabb csavart a párválasztásba, ezúttal a lányok választhattak, hogy melyik fiúval szeretnének karöltve a döntőbe sétálni. Nem volt túl sok meglepetésben részünk: Linda-Robi, Niki-Dani, Alíz pedig Kristóf mellé állt. Attila pedig repülőjegyet válthatott Magyarországra, s mehetett Szandra után. Saját csapdájába esett azzal, hogy csak a fekete szépségre voksolt. A ceremónia után a fiatalok hamar túllendültek Attila távozásán, senki sem gyászolta a srác kiesését, hiszen már mindenkinek a finálé járt az eszébe. A döntőig még négy nap van hátra - jövő hét csütörtökön minden kiderül. Szerintetek ki nyeri meg a 25 milliós fődíjat?

Lady Gaga ismét legyőzött mindenkithttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110520-lady-gaga-a-legbefolyasosabb-hiresseg.htmlBálint Antóniát látni se akarja egykori szerelmehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110520-balint-antoniat-latni-se-akarja-egykori-szerelme.htmlNyuszómuszó lecserélte Gregor Bernadettet egy másik színésznőrehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110520-nyuszomuszo-lecserelte-gregor-bernadettet-egy-masik-szinesznore.htmlSzerelem a legfölsőbb szinteken: Orgia és fülledt erotika a villábanhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110519-szerelem-a-legfolsobb-szinteken-orgia-es-fulledt-erotika-a-villaban.htmlJodie-val madarat lehet fogatnihttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110519-jodie-foster-a-cannesi-filmfesztivalon.htmlVV Gigi új szerelme Müller Attilahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110519-vv-gigi-uj-szerelme-muller-attila.htmlMajka és Dundika bevallották, fiuk leszhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110519-fia-lesz-majkanak-es-dundikanak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.