Szerelem a legfölsőbb szinteken szívceremónia szex szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alekosz nagyon nehezen hozta meg a döntést, de végül az orosz colostól és Brigittától búcsúzott. A milliomos agglegényre egyre keményebb napok várnak, már csak négy lány küzd a kegyeiért, és csak egy nyerheti el a szívét. Eközben azonban van, aki bajt jósol: egy, a Borsonline-nak nyilatozó pszichológus szerint Alekosszal nagy a baj...

rtlklub.sajtoklub.tv
rtlklub.sajtoklub.tv

Érintsd meg a lelkét!

Alekosz alaposan rákészült a szívceremóniára. Nem akarta elkapkodni döntését, így újabb feladatok elé állította a lányokat. A menyasszonyjelölteknek erotikus érintésekkel kellett Alekosz tudtára adniuk az iránta érzett szerelmüket. A hellén nőfaló szeretetközpontjába Barbara talált be, az ő kezei alatt érezte meg az érzékiséget és a szerelmet.



A görög dumagépet leginkább a nők agya fogja meg, így Barbara ezen a téren is meg akarta csillogtatni tudását. Az ábrándozó hölgyeknek prezentációt kellett készíteniük arról, hogyan képzelik a jövőt az érdi milliomossal. Családalapításról, vagyis közös terveikről kellett előadást tartaniuk.

Ki nem érdemli meg Alekosz szívét?

A feladatok nemhogy megerősítették Alekoszt a döntésben, hanem elbizonytalanították. Így egyenként félrehívta őket, és kicsikarta belőlük, hogy szerintük kik azok, akik nem érdemlik meg őt. Nem sokat kellett a nevekért könyörögni, a csajok lelkesen sorolták riválisaik nevét.

Olgának és Brigittának véget ért a küzdelem

A görög amorózó nehezen tudta eldönteni, kit küldjön haza, ugyanis mindegyik arajelölt belopta magát a szívébe. Végül Olgának és Briginek kellett távoznia a harcos amazonok köréből. Ők már biztosan nem szabadíthatják ki a boldogság narancssárga madarát. Alekosz kulcsátadáskor és a ceremónia után is lopott pár csókot a hölgyektől.

Tipp! Festmények meztelen testeken, káprázatos képek képgalériénkban! Katt ide!








RTL sajtóklub
RTL sajtóklub

- Vannak, akik gyermekkorukban megtanulnak elfojtani - magyarázta a szakember a lapnak. - Ez a fiú is ilyen típus lehet. Az ilyen viselkedéformát mutató embereket pedig érzelmileg kiszáradtnak nevezzük.

Ahogy Végh József elmondta, egy szülő nagy kárt okozhat a fiúgyermekének azáltal, ha arra neveli, legyen erős, és ne mutassa ki érzelmeit, mert akkor sebezhetővé válik. Természetesen nem tudni, hogy Alekosz esetében is erről van-e szó. Az mindenesetre a szakértő szerint biztos: ha valaki ennyi időn át képes hangulat-ingadozás nélkül élni, az eltér az átlagtól. A pszichológus azt is hozzátette, hogy véleménye szerint Alekosznak pszichológushoz kellene fordulnia a játék után.

Az Éden Hotel Szandra távozása után igazi paradicsommá válthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110520-az-eden-hotel-szandra-tavozasa-utan-igazi-paradicsomma-valt.htmlLady Gaga ismét legyőzött mindenkithttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110520-lady-gaga-a-legbefolyasosabb-hiresseg.htmlBálint Antóniát látni se akarja egykori szerelmehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110520-balint-antoniat-latni-se-akarja-egykori-szerelme.htmlNyuszómuszó lecserélte Gregor Bernadettet egy másik színésznőrehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110520-nyuszomuszo-lecserelte-gregor-bernadettet-egy-masik-szinesznore.htmlSzerelem a legfölsőbb szinteken: Orgia és fülledt erotika a villábanhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110519-szerelem-a-legfolsobb-szinteken-orgia-es-fulledt-erotika-a-villaban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.