Szerelem a legfölsőbb szinteken párkereső műsor szex valóságshow szerelem Alekosz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár órás hezitálás után Alekosz úgy döntött, hogy Andreának nincs keresnivalója a szívében. A döntés oly nehéz volt, hogy a görög dumagép még a szívceremóniát is lemondta, majd barátai tanácsát kikérve jutott dűlőre.

Forrás: RTL Klub
Forrás: RTL Klub



Hármas randi

Ezúttal Magdi és Barbara kapott lehetőséget arra, hogy rabul ejtsék Alekosz szívét. A lányok minden percet és pillanatot kihasználtak arra, hogy a görög okostojás kedvében járhassanak. Hajókáztak, golfoztak, vacsoráztak, majd az érdi Ciceró úgy döntött, hogy az éjszakát Magdival szeretné tölteni. Természetesen Barbaránál ez kiverte a biztosítékot, és egész úton hazafelé végig vitázott a szőke hölggyel.

Tipp! Botrányos divatfotók képgalériánkban! Katt ide!


Alekosz és Magdi éjszakája







Alekosz egyre bizonytalanabb

Ahogy telnek-múlnak a napok, Alekosz egyre bizonytalanabb. A közös éjszakák sem erősítik meg őt, sőt. Így a szívceremónia előtt hosszasan elbeszélgetett mindegyik lánnyal, ugyanis azt szerette volna kideríteni, hogy melyik hölgynek a szerelme a legőszintébb iránta. A trécselések alapján úgy tartja, hogy Barbara rajong VV Alekoszért, de nem érte.


Az adásból kimaradt forró jelenetek: Kinek a csókjától ájult el Alekosz? (18+)



Alekosz képtelen dönteni

Alekosz lelkében továbbra is tombol a háború, a magánbeszélgetések sem könnyítették meg döntését. Még Lilu sem volt túl nagy segítség a fotószobában. Miközben ők a menyasszonyjelöltekről diskuráltak, addig Olivér elárulta a lányoknak, hogy a ceremónia után fergeteges bulit tartanak Jerzyvel és Szandikával.






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.