Szandika egy luxusautó árát táncolta össze a VV óta

spórolás luxus autó VV Szandika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A VV plasztikcicája máris sok hasznot húzott a valóságshow-ból, hiszen a napokban egy luxusautó kerülhet a feneke alá. Azzal jár majd haknizni, és nem is egyedül: Alekosz egyik menyasszonyát is magával vinné.

Szandika mindenkinél gyorsabban érvényesül, amióta kilépett az igazi való világba. A többiek még csak gyűjtögetnek, de ő már két hónapja járja az országot, és minden fillért megfog, amit keres - annyi pénzt sikerült összehakniznia, hogy a jövő héten már elhozza álmai autóját egy kereskedésből - írja a Bors.

AUDI     -     rtlklub.sajtoklub.tv
AUDI - rtlklub.sajtoklub.tv

A lány biztos abban, megdolgozott a pénzéért. Fellépésein gyakran megszabadul ruhái jelentős részétől, sőt, néhány szerencsés a kebleit is megfoghatja. A múlt héten megtalálta álmai autóját is - melyhez egy gyakorlott sofőr dukál. "Nem fogok robogni, de nem azért, mert Sanyi nem fizetné ki a büntetést, hanem mert megkomolyodtam. Világ életemben erre a kocsira vágytam, ezért amióta kijöttem a villából és fellépni járok, minden forintot megfogtam. Két mániám van: a plasztika és a kocsik. Már túl vagyok azokon a műtéteken, amiket el akartam végeztetni magamon, ezért a verdára gyűjtöttem. Nagyon boldog leszek, ha beleülhetek" - mondta a szőkeség a Borsnak.

Tipp! Elképesztő látvány, megmozdulnak a fotók! Nézd meg képgalériánkat!



Szandika másik nagy álma is teljesült: ismét eltalálta őt Ámor nyila, és saját bevallása szerint előző szerelme, Gotti után most végre felhőtlenül boldog. De biztos abban is, hogy Alekosznak is hamarosan összejön a boldogság: "Alek igazi férfi, nem igazak azok a pletykák, hogy nem tud mit kezdeni a lányokkal. Ha valaki, én pontosan tudom ezt. Amikor rám mászott a villában, láttam, amit láttam a takaró alatt... Úgy gondolom, hogy nála egy szerény lánynak lehet esélye, akivel szép lassan együtt tanulhatják ki a szerelem művészetét. Egy sokat élt nőnek szerintem még kicsit tapasztalatlan a srác. Nem volt olyan sok nője, na! Veronika nagyon jó fejnek tűnik. Azon gondolkodom, hogy ha kijön a villából, felkarolom. Elviszem magammal fellépni, és ha kell, megtanítom neki a rúdtánc alapjait is. Tehetséges kis csaj, szerintem imádná a közönség" - mondta nőtársáról a plasztikcica.

rtlklub.sajtoklub.tv
rtlklub.sajtoklub.tv

Alekosz menyasszonyjelöltje, Veronika (jobbról)

Szerelem a legfölsőbb szinteken: Kinek a csókjától ájult el Alekosz? (18+)http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110523-szerelem-a-legfolsobb-szinteken-alekosz-ejtette-andreat.htmlÚjabb vulkánkitörés Izlandonhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110523-grimsvoetn-vulkan-izlandon.htmlMost szakított - máris fiatal színésznővel kavar a hollywoodi sztárhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110523-leonardo-dicaprio-es-blake-lively-romanca.htmlA szőrös vagy a csupasz az igazi?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110523-csivava-majalis-es-szent-kutyak-gyulekezete-a-romain-szoros-vagy.htmlGyere, cicám, gyere!http://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110523-brad-pitt-es-angelina-jolie-cannesban.htmlVeronikát a paplan alatt kényeztette Alekosz!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110522-szerelem-a-legfolsobb-szinteken-veronika-utan-magdival-is-agyba-bujhat.htmlBrad Pitt filmje nyerte Cannes-ban az idei Arany Pálmáthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110522-brad-pitt-filmje-nyerte-cannesban-az-idei-arany-palmat.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.