nyertes szex társkereső műsor valóságshow szerelem Éden Hotel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tizenkét hét után a kolumbiai szappanopera véget ért. Az ármány, a cselszövések és a taktikázások ideje lejárt. A játékot az olasz beütésű labdarúgóedző, Kristóf nyerte. Ám a Linda-Robi páros sem távozott üres kézzel - az egyetlen személy, aki hoppon maradt, Alíz volt.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Alíz az Éden Hotel zárópartiján is megsiratta az elvesztett nyereményt
Nézd meg képgalériánkat az Éden Hotel zárópartijáról! Katt ide!

Döntő előtti feszült pillanatok

Elérkezett a döntő napja. Kristóf egyre feszültebb volt, nem is aludt jól, ugyanis csak az este járt a fejében. Óriási nyomást érzett, ha arra gondolt, hogy akár üres zsebbel is hazatérhet. A fekete bajkeverő továbbra sem túl közkedvelt személy az édenkertben. Még reggelizni sem hajlandóak Szandrával a többiek.

Levelet kaptak: a pároknak lehetősége nyílt arra, hogy megerősítsék egymás között a bizalmat. Linda nagyon labilis volt mind érzelmileg, mind idegileg. Utál második lenni, és ettől már jó előre tartott. Attól is félt, hogy esetleg Robi meginog, ami a bizalmat illeti, de Szandra végül megnyugtatta a pókerosztó lányt. Kristóf szeme előtt viszont továbbra is csak a pénz lebeg, és még mindig nem bízik párjában, Alízban.

A Robi-Linda vagy a Kristóf-Alíz páros?

A döntő a régi játékosok bevonásával kezdődött, ők dönthettek arról, hogy kit szeretnének nyertesként látni. A párok bármilyen eszközzel, esetleg a jövőbeli nyeremény egy részének felajánlásával győzhették meg őket arról, hogy kit válasszanak. Ádám és Dani is Alíz és Kristóf mögé állt. Szandra Lindát és Robit választotta, de azért még utoljára egymásnak estek Kristóffal, amikor a labdarúgóedző kijelentette, hogy ha fizetne neki, akkor sem állhatna mögéjük.

www.viasat3.hu
www.viasat3.hu

Alíz és Kristóf nyerte a 25 milliót
Nézd meg képgalériánkat az Éden Hotel zárópartijáról! Katt ide!

Attila viszont nagy lehetőséget kapott, Linda másfél millió forintot ajánlott fel neki, ha mögéjük áll, viszont a fiú dacos és az előző esti "bajuszos" vitájuk miatt inkább csúnyán beszólt neki, és Alízék mögé állt, ahogyan Niki is. Ezzel a Kristóf-Alíz pár nyerte a 25 millió forintot, ám a játék itt még nem ért véget, egy hűségpróbát kellett kiállniuk, hogy hazavihessék a teljes összeget.

Alíz üres kézzel távozott

A hűségteszten Alíz és Kristóf is egy-egy hűséglabdát tartott a kezében, amit vagy végig a kezükben tarthattak, vagy bármelyik leejthette. Aki az utóbbi mellett döntött az vihette el az addigi nyereményt, ugyanis fél percenként két és fél millió forinttal nőtt a hazavihető összeg. Mindketten egészen a 12 és fél millió forintig szorították a labdát, ám Kristóf végül elejtette.

www.viasat3.hu
www.viasat3.hu

Kristóf elejtette a labdát, így Alíz hoppon maradt
Nézd meg képgalériánkat az Éden Hotel zárópartijáról! Katt ide!

Alíz teljesen lehűlt, megdöbbent a történteken, értetlenül állt a fiúval szemben, ahogy a többiek sem tudták hova tenni a labdarúgóedző döntését. Senki nem akart hinni a szemének, a vörös szende lány pedig óriásit csalódott, hogy végül a párja verte át. A 25 millió forintos nyereményből maradt 12 és fél, amit nevető másodikként a Robi-Linda páros vitt el. Ezzel három ember távozhatott milliókkal a zsebében, míg Alíz hoppon maradt, és csak a kolumbiai élményekkel térhetett haza.





Bombarobbanás miatt került veszélybe az Éden Hotel szerelmespárjahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110524-eden-hotel-kristof-miatt-esett-ki-robi.htmlAz Éden Hotel Szandra távozása után igazi paradicsommá válthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110520-az-eden-hotel-szandra-tavozasa-utan-igazi-paradicsomma-valt.htmlÉden Hotel: Ádám feláldozta magát Daniérthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110513-eden-hotel-adam-felaldozta-magat-daniert.htmlÉden Hotel: Szandra terhes lett Krisztiántól?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110510-eden-hotel-szandra-terhes-lett-krisztiantol.htmlÉden Hotel: Csoportos csókolózás a kamerák előtthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110506-eden-hotel-csoportos-csokolozas-a-kamerak-elott.htmlÉden Hotel: Szexorgia a medencébenhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110503-eden-hotel-linda-es-robi-a-paplan-alatt-maszatolt.htmlÉden Hotel: Jennifer és Kriszta lett kiírva a kolumbiai szappanoperábólhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110429-eden-hotel-jennifer-es-kriszta-lett-kiirva-a-kolumbiai-szappanoperabol.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.