Alekosz új kedvese a lányokat is szereti

szex Alekosz erotika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra boldog Alekosz - jelenlegi barátnője ugyanis a lányokat sem veti meg, így hamarosan megvalósulhat a görög régi vágya, a hármas szex is.


Fotó: Tuba Zoltán [origo]
Fotó: Tuba Zoltán [origo]

Van azonban valami, ami ellensúlyozza azt, hogy Betty nem igazán házias hölgy. ,,Betty nem veti meg a szépet, akár fiúról, akár lányról van szó, úgyhogy ő lehet a kulcs a beteljesüléshez, ami a két nővel való szeretkezést illeti. Ez régi nagy vágyam, már folyamatban is van a dolog." - mesélte büszkén a görög hősszerelmes, és azt is elárulta, kedvese cseppet sem féltékeny típus. ,,Ha azt mondom neki: megyek, akkor megyek. Egy szava sincs, így a fellépéseken továbbra is flörtölhetek, csajozhatok. Egyébként a testvérem barátnőjének a barátnője. Ami még különösen szimpatikus benne, hogy az utasításaimat komolyan veszi, és egytől egyig betartja." - tette hozzá büszkén Alek a Borsnak.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.