Megutálták a villatársai - Fenn hordja az orrát Alekosz!

Való Világ valóságshow Alekosz VV4
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alekosz már szinte szóba sem áll egykori játékostársaival. Nemcsak egykori ellenségei, de jóbarátai, Éva és Olivér is elfordultak a millimossá lett görögtől, aki alig tartja már a kapcsolatot a VV4 egykori lakóival.




rtlklub.sajtoklub.tv
rtlklub.sajtoklub.tv

Alekosz a feleségkereső műsorában


"Amióta Alek kijött a villából, teljesen megváltozott. Ritkán beszélünk, akkor is ugyanazokat az unalmas mondatokat ismételgeti, és borzasztóan fent hordja az orrát. Teljesen más Alekoszt ismertem meg a villában, sajnálom, hogy ilyen rettenetesen elszállt" - méltatlankodott felvágott nyelvű lány, aki szerint Olivért is hanyagolja a VV4 nyertese. "Alekosz baromi sokat köszönhet Olivérnek, de ezt ő már teljesen elfelejtette. Előfordult, hogy nem hívta meg arra az érdi kerti partira, amelyre én viszont hivatalos voltam."

Alekosz azonban teljesen másképp látja Évához és Olivérhez fűződő barátságát: "Mindannyian rendkívül elfoglaltak vagyunk, így csak telefonon tartjuk mostanában a kapcsolatot. Rengeteg olyan barátom van, akivel gyakran csak évente egyszer találkozom, mégis nagyon szoros kapcsolat van köztünk. Szerintem egy barátság nem azon múlik, mennyire ápolom" - fejtette ki a Borsnak Alekosz, aki azt is elárulta, hamarosan háromnapos lakásavatót tervez, ahová Veronikát is szeretettel várja. De Veronika állítólag nem kapott meghívót...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.