szépségkirálynő szépség verseny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Látványos élő show-val jelentkezett ismét a TV2, melynek során kiosztották a megtisztelő Miss World Hungary, Miss Universe Hungary, a Miss Earth Hungary és a Miss Intercontinental címeket.

A 20 legszebb lány - eredetileg 21-en voltak, de Hajdú Péter produceri döntése alapján egyiküket túl kerekdednek találták - a herceghalmi felkészítő táborban hétfőn esett át még egy utolsó rostán, így a mostani gálán már csak tizenketten szerepeltek, közülük választott királynőket a szakmai zsűri.

Fotó: TV2
Fotó: TV2


Az estét a műsor egyik zsűritagja, Kasza Tibi nyitotta egy dallal, melyhez a háttértáncot természetesen a 12 legszebb lány szolgáltatta. A két műsorvezető, Till Attila és Tatár Csilla ismertették az este forgatókönyvét.

A lányok összesen négy fordulóban mutathatták meg magukat, először fürdőruhában, aztán koktélruhában, majd fehérneműben, s mivel mindegyik kör után kiesett két lány, az utolsó, estélyi ruhás vonuláson már csak hat versenyző vett részt.

A zsűri 13 tagját is bemutatták, Kasza Tibor zeneszerző, fotós, a műsor hivatalos fotósa, Jakob Zoltán szépségszakértő, Michelisz Norbert autóversenyző, Gyulai Zoltán, a Magyarország Szépe Kft. társtulajdonosa, Maráczi Ákos üzletember, dr. László Zsolt plasztikai sebész, Benes Anita divattervező, Pantl Péter, a Playboy és a CKM főszerkesztője, Kis-Szigeti László Zsolt, a Global Life Broker alapítója, Szávay Ági teniszező, Zsidró Tamás mesterfodrász, Murányi Marcell, a Blikk főszerkesztője és Szabó Dóra, a 2011-es Miss Earth Hungary döntötték el a versenyzők sorsát.

Az első hat lány kisfilmjének megtekintése után Radics Gigi énekelt egyet, a reklám után pedig a másik hat lány bemutatkozását nézhettük végig. Mindezek után végre elkezdődött az első, fürdőruhás kör, Bereczki Zoltán unalomig ismételt dalával a háttérben. A pontszámok összegzése után távozott az egyetlen szőke lány, Kovács Nikolett és Gombos Alíz.

A maradék tíz lány tovább vonulhatott a színpadon a koktélruhás második fordulóban, melyhez Kökény Attila szolgáltatta a háttérzenét. A legfiatalabb, 17 éves versenyző, Egedi Niké és Görög Réka Dorottya távozott - természetesen mosolyogva - ebből a körből.

Tizenötször jelentették be ma este, hogy Alexandra Stan világsztár lép fel a színpadon, végre ez a pillanat is elérkezett - a láthatóan unott énekesnőből hiányzott mindaz a finomság, amivel a királynőjelöltek bájoskodták át a műsort. A következő kisfilmben a felkészítő tábor nehézségeit ecsetelték, megnézhettük, hogyan edzettek, sétálgattak, gyakoroltak a lányok Robi D-vel, és hogyan nézegették a szponzorok különböző termékeit.

Fotó:TV2
Fotó:TV2

A harmadik körben Bereczki Zoltán következett újra, a szenvedélyes előadást a fehérneműben, angyalszárnyakkal riszáló versenyzők törték meg időnként. A szárnyakat a zsűri döntése alapján Almassalma Zita és Palcsó Tamás aktuális barátnője, Csábi Tünde csatolhatta le.

Bencsik Tamara és Kökény Attila közös produkciója hófehérben húzta az időt, míg a hat továbbjutó átöltözött estélyi ruhába az utolsó megmérettetésre. Radics Gigi dala mellett legyezgette a fehér ruhás versenyzők haját a "szél", majd a pontszámok egyeztetése idejére - majdhogynem egyetlen nem megasztáros előadóként - újra Alexandra Stan adta elő legnagyobb slágerét - bár még mindig látszott rajta, hogy legszívesebben valahol máshol ünnepelné a születésnapját.

Az eredményhirdetésen először a tavalyi győztesek érkeztek a színpadra, hogy átadják koronáikat. Elsőként a Miss Intercontinental díjat ítélték oda, melyet a nézők szavaztak meg a véleményük szerint legszebb lánynak, Bencsik Emerenciának. Miss Earth Hungary a zsűri döntése alapján Kocsis Alexandra lett, míg Miss Universe Hungary a tavalyi műsorban is szereplő Konkoly Ágnes.

A Miss World Hungary címet Cserháti Tamara nyerte el. Szunai Lindától a koronát és a szalagot, míg a szponzoroktól autót, lakást, modellszerződést, utalványokat és egyévnyi energiaitalt is kapott, okkal törölgethette hát könnyeit.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.