Eljegyezte szerelmét az X-Faktor sztárja

X-Faktor eljegyzés mentor szerelem Malek Miklós énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor harminchét éves mentora, Malek Miklós nemrég megkérte barátnője, a lengyel származású Kasia kezét.

Bár Miklós mindig nagyon féltette magánéletét, a napokban mégis mesélt kedveséről. "Öt év után eljegyeztem a barátnőmet, Kasiát. Egy szép gyűrűvel leptem meg nemrég, amire egyáltalán nem számított. Hosszú évek óta boldogok vagyunk együtt, a család már biztosan várta is ezt a lépést, de azt hiszem, én ebben is ugyanolyan vagyok, mint a zenében: a fontos dolgokat jól meggondolom, nem sietem el, ahogy a lemezemen is évek óta dolgozom már" - vallotta Miklós a Blikknek.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Tudj meg minden érdekességet már a hírfolyamodból! Csatlakozz hozzánk iWiWen és Facebookon!



"Nemrég költözködtünk Los Angelesben, úgyhogy nagy hajtásban voltunk az utóbbi időben. Nagyon örülünk az új otthonunknak, ezért amikor végre minden a helyére került, elvittem Kasiát vacsorázni, hogy egy kicsit kifújjuk magunkat. Ekkor kértem meg a kezét, teljesen váratlanul, egy egyszerű hétköznapon. Azért rendeztem így, hogy még csak ne is sejtse, mire készülök. Azt hiszem, sikerült meglepnem. A műsor miatt csak jövőre házasodunk össze a menyasszonyommal, de Kasia egyébként is azt mondta, ő hosszú jegyességet szeretne. Az élő show-k kezdetéig ingázni fogok Los Angeles és Budapest között, de most, hogy gyűrűt húztam az ujjára, biztosan nyugodtabban enged majd el" - viccelődött Miklós.

Az RTL Klub Fókusz műsorában is mesélt az eljegyzéséről az X-Faktor mentora.

Tipp! Rihanna legbotrányosabb privát fotói! (18+)



Amikor leszáll az éj... akkor indul a LifeNight!

Kíváncsiak vagytok, milyen az, amikor egy kicsit bujábbak, perverzebbek és szabadszájúbbak vagyunk, a pasik pedig végre elárulják, hogy hogyan szeretik? Akkor gyere, ismerd meg a titkos énünket!

Ezekkel a témákkal várunk Téged ma este 10 után a Life.hu-n!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.