Bereczki Zoltán párkapcsolat válás szerelem Szinetár Dóra sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárpár hivatalos közleményben hozta a nyilvánosság tudomására, hogy útjaik különválnak. Színházi pletykák szerint egy titokzatos harmadik személy is szerepel a lehetséges okok között.  

Korábban már szárnyra kaptak olyan híresztelések, hogy a pár kapcsolata megromlott. Ők azonban cáfolták a mendemondákat.

"Mostanság is sokat szoktunk vitatkozni. Szerintem egy kapcsolatban nagyon fontos, hogy legyenek benne intellektuális csatározások. Bár be kell valljam, kezdünk ebben a dologban visszafejlődni, mert manapság kevesebb az összezördülés, talán azért, mert már az ízlésünk is összecsiszolódott kissé" - magyarázta Szinetár Dóra még márciusban - tudtuk meg a Borstól.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

A Bors egyik színházi berkekben otthonos informátora olyan pletykákról tájékoztatta a Borsot, amelyek magyarázatot adhatnak a pár szétválására. "A színházban nyílt titok volt, hogy egyikőjüket erős érzelmi szálak kötik a színház egyik dolgozójához" - mondta a neve elhallgatását kérő informátor.

A hír Falusi Mariannt is megdöbbentette. A Megasztár zsűritagjaként hónapokon át napi kapcsolatban volt egymással Bereczki és az énekesnő. A műsor előtt, után és szüneteiben rengeteget beszélgettek, sokszor Dórával kiegészülve, hármasban vitatták meg a világ dolgait. Mariann semmit sem vett észre a közelgő válásból. "Amikor együtt láttam őket, még mindig úgy izzott körülöttük a levegő, mint amikor évekkel ezelőtt összejöttek" - mondta Mariann a Borsnak.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.