pornószínésznő Charlie Sheen szex Martin Sheen alkohol Denise Richards botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az álomgyárban hetek óta Charlie Sheen a téma - és nem sikerfilmjeiről suttognak Hollywoodban, hanem a hónapok óta tartó botrányairól, melyek tönkretették az egykor legjobban fizetett sorozatszínész karrierjét.

Charlie 1965. szeptember 3-án született New York városában Carlos Irwin Estevez néven Martin Sheen és Janet Templeton legifjabb gyermekeként. Testvérei Renee Estevez, Emilio Estevez és Ramon Estevez. A kis Charlie mindig büszkeséggel tekintett édesapja, a nagy hollywoodi színész munkáira, és őt is egyre inkább kezdte vonzani a filmszakma - kilencévesen már egy rövidke szerepet kapott a The Execution of Private Slovik című tévéfilmben.

AFP
AFP

Az ifjú színész karrierje azonban később kezdődött: 1984-ben a Vörös hajnal című, a hidegháborúban játszódó, fiatalokról szóló filmben kapott szerepet, ahol Patrick Swayze és Jennifer Grey is a partnerei voltak. Ez az év a magánéletben is nagy változást hozott Charlie Sheen számára: barátnője, Paula Profit világra hozta gyermeküket, Cassandra Jade Estevezt. 1987-ben már a Tőzsdecápákban játszott édesapja és Michael Douglas oldalán. A színész magánéletébe ismét új szerelem köszöntött be: Kelly Preston, aki ma már John Travolta felesége. 1990-ben eljegyezték egymást, de Kelly hamarosan otthagyta Sheent, amikor máig tisztázatlan körülmények között a lány egy tűzesetben megsérült...

A következő években számtalan B-kategóriás vígjátékban és akciófilmben játszott főszerepet Charlie Sheen, majd 1994-ben már megkapta csillagát a Hírességek Sétányán. 1995-ben Charlie életébe újabb asszony köszöntött be: hathetes ismeretség után feleségül vette Donna Peele modellt, akivel fél év múlva már a válóperes papírokat töltögették.

AFP
AFP


2000-ben ismerte meg a színész egy közös filmjük forgatásán a James Bond-lányt, Denise Richards színésznőt, akiért férfiak milliói rajongtak mesés külseje miatt. 2002-ben nagy szerelmük házassággal teljesedett be, és úgy tűnt, a szexbomba végre betörte a Casanovát. A párnak időközben két kislánya született, és ezzel párhuzamosan Charlie egyre többet maradozott ki otthonról - havonta reppentek fel a hírek arról, hogyan csalja legendásan csinos feleségét a mozisztár. Denise is megunta, hogy jófiút faragjon kedveséből, és 2006-ban elhagyta Charlie-t. Még ebben az évben ismerkedett meg a színész Brooke Muellerrel, akit 2008-ban feleségül vett. A frigyből a párnak ikrei születtek, de Brooke sem tűrte sokáig Charlie egyre komolyabb drog- és alkoholproblémáit: 2010-ben hivatalosan is elváltak.

AFP
AFP

Charlie Sheen életében ez volt az a pont, amikor már képtelen volt megállni a lejtőn. 2010-re hiába küzdötte fel magát a tévésztárok trónjára - a Két pasi meg egy kicsi sorozat minden egyes epizódjáért 1.8 millió dollár ütötte a markát -, a magánéletben képtelen volt megálljt parancsolni magának. Hónapok óta botrányaitól hangos a média: nemrég szétvert egy hotelszobát, teherbe ejtett egy fiatal prostituáltat, de többnapos orgiáiról, pornószínésznőkből álló családjáról, állandó alkohol- és drogfüggőségéről is naponta cikkezik a sajtó. Az őt foglalkoztató csatorna, a CBS pedig végül beleunt a botrányokba: először felfüggesztették a sorozat forgatását, majd a napokban kirúgták a sztárt a Két pasi meg egy kicsi című sorozatból.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A hollywoodi csillagok sorra szólalnak meg Charlie Sheen ügyében, hiszen sokan szeretik és tisztelik a színészt. Robert Pattinson például nemrég egy interjújában elmondta, hogy a történtek ellenére is nagyra becsüli Charlie Sheen munkásságát, és reméli, hamarosan magára talál az egykori csillag. Sean Penn szerint a jótékonykodás lenne a gyógyír kollégája lelkiállapotára, de Paris Hilton és Gary Busey is együttérez a sztárral. Charlie Sheen azonban már csak akkor jut ki a gödörből, ha gyökeresen változtat életmódján: gyerekei láthatási jogát hamarosan elveszik tőle, és ha a tévécsatornák is elutasítják, akkor lassan nem lesz miből fizetnie a gyerektartást.

Vajon a híres család, Hollywood, a nők, vagy a állandó megfelelési kényszer miatt került a szakadék szélére az egykori szívtipró? Valószínűleg mindez közrejátszott abban, amivé vált a színész, és csak remélni lehet, hogy botrányai nem jelentik egy évtizedek óta tartó sikeres pályafutás végét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.