Újabb sztárbaba érkezik - Shakira terhes

kisbaba Shakira focista szerelem terhes énekesnő Gerard Piqué korkülönbség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Saját maga árulta el rajongóinak Shakira, hogy anyai örömök elé néz. A 35 éves kolumbiai énekesnő és Gerard Pique focista kimondhatatlanul boldogok, izgatottan várják a kicsit, és minden hivatalos elfoglaltságukat háttérbe szorítják a következő időszakban.

Shakira saját Facebook oldalán, 54 és fél millió rajongója előtt leplezte le, hogy terhes. "Gerarddal boldogok vagyunk, mert első gyermekünket várjuk. Szeretnénk kiélvezni életünknek e csodálatos pillanatát, ezért minden, a következő napokra betervezett hivatalos megjelenésünket elhalasztjuk" - írta az énekesnő, aki másfél éve esett szerelembe Gerard Pique focistával, az FC Barcelona sportolójával, akit tökéletesen az ujjai köré csavart és akivel - úgy tűnik - egy életre tervez. Az énekesnő azelőtt közel egy évtizeden át Antonio de la Rua párja volt, de az a kapcsolat zátonyra futott.

www.facebook.com
www.facebook.com


Shakira életében mozgalmas időszak ez a mostani, hiszen éppen ezen a héten derült ki az is, hogy Usherrel együtt az amerikai Voice egyik zsűritagja lesz.

Lebuktak! Egy titokzatos nővel randizott Jim Carreyhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120919-jim-carrey-amerikai-szinesz-titokzatos-novel-randevuzik-malibu-partjan.htmlSzexvideó is készült Kate Middletonról?http://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120919-kate-middleton-vilmos-herceg-felesege-ujabb-botranyos-fotok-es-szex.htmlRettenetesen hiányzik az énekesnek a fiatalon elhunyt nevelt fiahttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120918-usher-szinesz-enekes-eloszor-vallott-nevelt-fia-kile-halalarol.htmlRetteg a hangja elvesztésétől az RTL Klub egyik vezető arcahttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120918-lilu-az-rtl-klub-musorvezetoje-retteg-hangja-elvesztesetol-osi-gyogymoddal.htmlSaját fia előtt titkolta múltját a Heti hetes sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120914-verebes-istvan-titkolta-fia-elott-hogy-rossz-tanulo-volt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.