Tom Cruise megtagadta lányát, Surit

válás színész Suri Cruise törés gyermek megtagadta szcientológia Katie Holmes Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közel egy hónapja nem nézett lánya felé Tom Cruise. Vajon a színész ezzel áll bosszút volt feleségén, Katie Holmeson, amiért az elhagyta őt?

Válás után sok családban elmérgesedik a viszony, és a szülők csatározásának gyakran a gyerekek látják kárát. Nincs ez másként a sztárok világában sem. Suri Cruise már majdnem egy hónapja nem találkozott az apukájával, ami a 6 éves kislánynak biztosan rettenetes nagy törés. Tom Cruise azonban a feltételezésekkel ellentétben nem örökre fordított hátat lányának, akinek a felügyeletét volt feleségére, Katie Holmesra bízta, csupán munkája miatt képtelen időt szakítani a kicsire, ugyanis az elmúlt hat hét során forgatott többek közt New Yorkban, New Orleansban, Londonban és Izlandon is.

AFP
AFP

Tény, hogy a Mission Impossible sztárja nem az apák gyöngye, hiszen a színésznek már három házassága ment tönkre többek közt felpörgetett életmódja miatt. Ennek látja kárát most Suri is, akivel Tom legutóbb augusztus 2-án, Disneylandben töltött együtt egy napot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.