Megtudtuk, mikor indul a The Voice a TV2-n!

Caramel Mező Misi Somló Tamás műsorvezető Malek Andrea Szabó Kimmel Tamás zsűri tehetségkutató indulás show
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu megtudta, a TV2 mikor indítja útjára legújabb tehetségkutatóját, a The Voice-t. A különleges show-ban Malek Andrea, Molnár Ferenc Caramel, Somló Tamás és Mező Misi ülnek a Mesterek székében és ők döntik el, hogy kiből lesz Magyarország hangja 2012-ben.

Október 12-én indul a TV2 legújabb szuperprodukciója, a The Voice - tudta meg a Life.hu. A show különlegessége, hogy a zsűritagok, vagyis a Mesterek a színpadnak háttal ülve hallgatják végig a fellépőket, így csak hallás után, a hangok és a teljesítmény alapján döntik el, hogy kinek adnak esélyt és kinek nem.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

A The Voice műsorvezetője Szabó Kimmel Tamás színész lesz, aki számára a műsorvezetés ugyan nem idegen terep, ám hasonló méretű produkcióban még nem vett részt.

Ikrekkel terhes Kate Middleton!http://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120921-kate-middleton-angol-hercegno-ikreket-var-botrany-tort-ki-a.htmlSokkoló! Bedrogozva vezetett a színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120914-amanda-bynes-szineszno-bedrogozva-vezet-valoszinuleg-bortonbe-kerul.htmlTom Cruise megtagadta lányát, Surithttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120920-tom-cruise-amerikai-szinesz-megtagadta-lanyat-suri-cruise-egy-honapja.html3 millió dollárt örökölt Dennis Hopper 9 éves lányahttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120918-dennis-hopper-szinesz-9-eves-lanya-galen-grier-3.htmlSzörnyen szenvedett Budapesten a magyar tévés férjehttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120919-novodomszky-eva-musorvezeto-ferje-szenvedett-budapestre-koltozesekor-nem-ertett-egy.htmlElszólta magát! Nem akar gyereket az X-Faktor sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120920-vastag-csaba-magyar-enekes-az-xfaktor-nyertese-nem-akar-gyereket.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.