Life.hu exkluzív! Egymásnak esett a két hazai műsorvezető

műsorvezető konfliktus fogyás Erdélyi Mónika elhízás Hajdú Péter veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Frizbi felvételén esett egymásnak Erdélyi Mónika és Hajdú Péter - tudta meg a Life.hu. A két műsorvezető egy egy évvel ezelőtti konfliktus miatt szólalkozott össze.

Erdélyi Mónika a mai napig nem tudta megbocsátani Hajdú Péternek, hogy kövérnek nevezte és nem vette számításba, amikor házigazdát keresett az ÖsszeEsküvők című műsorához - tudta meg a Frizbi forgatásán a Life.hu.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

"Nem fúrtál ki a műsorodból, soha bele sem akartál venni. Majd azt nyilatkoztad címlapon, hogy 10 kilót le kéne dobnom, hogy egyátalán képernyőre kerülhessek. Mindössze 2 kilót fogytam és most meg azt mondod, hogy jól nézek ki" - fakadt ki Mónika, mire Hajdú Péter azzal vágott vissza, hogy a műsor házigazdájának személyét nem ő döntötte el, és hogy szerinte Mónikát azért látta kövérnek, mert a képernyő kövérít.

A műsorvezetőknek azonban most, egy évvel a konfliktus kipattanása után meg kell békélniük egymással, hiszen mindketten a TV2 csapatát erősítik, Mónika ugyanis Joshi Bharattal napi talkshow-t fog vezeti a csatornán.

Gyereket szült, majd leszbikus lett az X-Faktor versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120928-jade-ellis-az-xfaktor-enekese-gyereket-szult-leszbikus-lett.htmlSokkoló fordulat a Szinetár-Bereczki ügyben: minden vagyonát elveszítheti a különvált sztárpárhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120926-lefoglalhatjak-szinetar-dora-es-bereczki-zoltan-vagyontargyait-vegrehajtas-indult.htmlDöbbenetes változás! Kiszőkült a mindig barna színésznő, Natalie Portmanhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120924-natalie-portman-amerikai-szineszno-dobbenetes-valtozasa-kiszokult-uj-szerepe-kedveert.htmlÓriási vita a stúdióban - Durván egymásnak estek a sztárok a műsor felvételénhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120924-lagzi-lajcsi-enekes-es-fasy-adam-zambo-jimmy-enekes-miatt.htmlÓriási bajban a sztár! Két szexvideójával is házalnak a médiánálhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120924-kanye-west-amerikai-rapper-es-kim-kardashian-amerikai-sztar-szexvideo.htmlMadonna mégis szereti riválisát - Van az a pénz, hogy egy színpadra álljon velehttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120918-madonna-es-lady-gaga-megkedvelte-egymast-egyutt-lep-szinpadra-a.htmlVeszélyes kór terjed az Operettben!http://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120920-janza-kata-az-operett-szinhaz-szinesznoje-lebukott-fiatal-szerelmevel-szinetar.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.