fashion week tavasz Gozsdu Bazár Gouba piac bazár program gasztro gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már csak néhány nap és indul Budapest egyik legkedveltebb kirakodóvására. Március 27-től ingyenes és színes programok várnak mindenkit! 

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]


A vártnál is nagyobb sikerrel zárult a GOUBA azaz Gozsdu Bazár első évada. 2010. április 25-től egészen október elejéig minden vasárnap közel 5000 látogató - fiatal, öreg, biciklis, gyalogos és persze rengeteg turista járta az udvarokat, hogy vásárolgasson, nézelődjön, zenét hallgasson - azaz jól érezze magát az új budapesti élménypiacon. Hasonlóan a londoni Portobello Markethez, vagy a római Via Marguttához, a tel avivi Shuk HaCarmelhez itt hazai designerek, kéz-és iparművesek, régiségkereskedők kínálták különleges, egyedi portékáikat egész nap. A 2011-es évadra a szervezők még több élményt és finom falatokat ígérnek.
A bazárba zárt forgatagot utcazenészek, mutatványosok és állandó kiállítások teszik idén még színesebbé. A gyermekeket a gasztro-bloggerek finomságai, valamint játszósarok várja. A helyben, frissen készült chips és az új olasz finomság, a Piadina, valamint sajtok és sonkák várják az üres hassal érkezőket. Az előzetes jelentkezések alapján idén közel dupla annyi árus, kiállító, képzőművész fogja kínálni egyedi portékáit.
Az ingyenesen látogatható rendezvény célja, hogy vasárnaponként hétről hétre megújuló, színes áru és kulturális kínálattal, ugyanakkor elérhető árakkal várja a Gozsdu udvarba látogatókat. A különleges atmoszférájú Gozsdu Bazár március 17-től minden vasárnap várja az érdeklődőket délelőtt 10-től este 7-ig.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

Gouba a Gozsdu Udvarban: Bp., VII. Király u.13. - Dob. u.16.
Aktuális programok, kiállítók és további info: www.gouba.hu és http://www.facebook.com/goubaonline




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.