fashion week esküvő ruha összeállítás vendég
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Májusban azért, ha nem is nyakig, de bokáig járunk az esküvői szezonban. Akik épp nem az esküvőszervezés miatt pánikoló menyasszonyok, azoknak sem egyszerű ez az időszak. A legnagyobb kérdés, hogy milyen ruhában jelenjünk meg a családtagok, barátok vagy ismerősök esküvőjén. Az alapszabályok ismeretében talán könnyebben veszed a ruhavásárlással járó akadályokat.





Ruha: Stradivarius, cipő: Esprit, táska: Tóth Bori, gyűrű: Kepp Showroom, nyaklánc: Reserved

Tipp! A legszebb virágmintás ruhadarabok és kiegészítők képgalériánkban! Katt ide!







Felső: H&M, nadrág: Reserved, magas sarkú cipő: Scholl, lapos talpú cipő: Tenntre Shoe Design, fülbevaló: Dorivisy

Attól viszont nem kell megijedned, hogy ugyanolyan színű ruhád lesz, mint a menyasszony édesanyjának vagy a koszorúslányoknak. Ha teheted, válassz ruhát vagy elegáns felsőt nadrággal vagy szoknyával. A túl szexi vagy kihívó viselet szintén nem esküvőre való. Ha a menyasszony nem is botránkozik meg, gondolj a konzervatív nagyszülőkre.


Szoknya, gyűrű: H&M, blúz: Tóth Bori, táska: Anna Amélie, cipő: Rekavago

A ruhaválasztásnál vedd figyelembe a helyszínt is! Fölösleges Victoria Beckham-i magasságokba törni akkor, ha a szertartás és az azt követő buli szabadtéren, esetleg füves területen lesz. Az ünnepi kerti partihoz sokkal jobban illik egy csinos lapos talpú szandál vagy balerinatopán. Illetve ugyanez igaz ellenkező esetben is. Ha exkluzív helyszínen lesz a lakodalom, akkor ehhez igazodva felejtsd el a könnyű nyári ruhácskát és a szandált!


Ruha: H&M, táska: Anna Amélie, szandál: Vagabond, fülbevaló: Mango

Bármennyire is szeretnél csinos és divatos lenni, a kényelem legyen az első! Ha akkor töröd be az újonnan, kizárólag az esküvő kedvéért vásárolt cipődet, akkor félő, hogy feltöri a lábad és kénytelen leszel egész este az asztal mellett ülni. Fontos, hogy a ruha is kényelmes legyen: tudj benne enni és mozogni is. Manapság azért már nem olyan nehéz kényelmes, de mégis elegáns darabokat találni.

Tipp! Elképesztő látvány, megmozdultak a fotók! Katt ide!



Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Lakatos Márk átalakít: 10 évet fiatalodott VV Ágica!http://www.life.hu/legytrendi/20110518-lakatos-mark-atalakit-vv-agica.htmlJennifer Lopez pókasszonynak öltözötthttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110517-jennifer-lopez-elonytelen-ruhaban-lepett-fel.htmlBorulj virágba! - A legszebb virágmintás ruhadarabokhttp://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110516-borulj-viragba-a-legszebb-viragmintas-ruhdarabok.htmlVigyázz, beteggé tesznek a táskák!http://www.life.hu/legytrendi/20110513-vigyazz-betegge-tesznek-a-taskak.htmlMenyasszony vagy? Így sminkelj az esküvődön!http://www.life.hu/legytrendi/20110511-igy-leszel-trendi-menyasszony-2011ben-smink.htmlÍgy öltözz, hogy vékonyabbnak tűnj!http://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110506-igy-oltozz-hogy-vekonyabbnak-tunj.htmlMutasd a farmered, megmondom, ki vagy!http://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110505-mutasd-a-farmered-megmondom-ki-vagy.html



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.