fashion week kánikula ruha Nyár testalkat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyár elképzelhetetlen cuki nyári ruhák nélkül. A kérdés viszont nemcsak az, hogy milyen színű, anyagú, mintájú ruhát válasszunk, hanem az is, hogy melyikben vagyunk a legdekoratívabbak. Szerencsére egy kis optikai csalással plasztikai sebész nélkül is megoldható, hogy mi legyünk a legszexibb nők a környéken. Következzen 15 cuki nyári ruha 5 különböző testalkatra szabva.
Homokóra






Esprit, H&M, Mango

Alma, gombóc, töltött galamb vagy O-alkat

Bárhogy is nevezzük, a lényeg ugyanaz marad: a csípő és a vállak között hiányzik a derék, mivel az ilyen testalkatú nők általában oda híznak. A csípő kerek, a vállak íveltek, de a has és a mellkas egybeolvad. Ha ilyen testalkatú vagy, érdemes lágy esésű, több rétegű anyagokkal kísérletezni. Optikailag nyújt a hosszanti csíkozás vagy a hosszirányú minták (Esprit), a ferde szabás és az aszimmetrikus színhasználat is (Promod), a hasat az ejtett derék vagy a buktatott felsőrész kendőzi (Asos). Sose válassz vastag anyagból készült, merev hatású kelméket, került a fodrokat, berakásokat és a fényes anyagokat is!


Esprit, Promod, Asos

Tipp! Újra divat a zselécipő! Nézd meg képgalériánkat!


Fordított háromszög vagy Y-alkat






Promod, H&M, Springfield

Körte vagy háromszög alkat

A körte alkatúaknál a vállakhoz képest széles a csípő, éppen ezért az erős fenék és a comb optikai kendőzését kell megoldani. Ha ilyen a testalkatod, minden igaz rád, ami az Y-alkatúaknak tabu. Neked inkább a felsőtestedre kell terelned a figyelmet, amiben nagy segítség egy szexi és mély V-alakú dekoltázs. Viselj nyugodtan mell alatt szabott ruhákat (Promod), erősítsd a felsőtested keresztirányú csíkozással (Asos, Reserved), de a ruha alsó része maradjon mindig egyszerű és sötétebb, vagy olyan mintájú, amely mögé nem becsül a szem nagyobb térfogatot.


Promod, Asos, Reserved

Tipp! A nyár legszebb virágmintás ruhadarabjai és kiegészítői! Nézd meg képgalériánkat!


Egyenes vagy I-alkat






F&F, Mango, H&M

Arányos vagyok?
Hogy kiderüljön, arányos alkat vagy-e, nem kell bonyolult mértani számításokba kezdeni, elég mindössze egy egész alakos tükör. Az arányos testalkat esetén a köldök pont a testmagasság felénél található, a magassághoz képest a törzs és a lábak aránya pedig megegyezik. Persze, ha nem vagy arányos, akkor sem kell azonnal kétségbe esni. A megfelelő ruhák, kiegészítők, színek és anyagok olyan optikai végeredményt hoznak létre, amelyet nevezhetnénk ugyan csalásnak is, de mi inkább maradunk a tökéletes megjelenés kifejezésnél.





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.