A fekete özvegy és Törpilla a vörös szőnyegen - Heti stílusmustra

fashion week sztárok stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárok nehezen jönnek le a fehér anyagról. A héten is többen gondolták úgy, hogy rövid ruhás menyasszonynak öltöznek a vörös szőnyegre. A Törpillának öltözött Katy Perryn kívül egyikőjük sem verte le a lécet. Heti stílusmustra.

Mi szeretjük a fehéret - írtunk is róla. Ők szeretik a fehéret - sokszor viselik a vörös szőnyegen. A héten Mila Kunis kétszer is igent mondott rá. Felhívnánk a figyelmet a hangsúlyos topánokra és a másik kedvenc kiegészítőnkre, Justin Timberlake-re is.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A héten a sztárok másik kedvence a vörös volt. Rachel Weisz minimalista szabású, méretes vállmasnikkal felszerelt Valentinóba, Anna Paquin szintén egyszerű, a vállánál hangsúlyos miniruhát viselt. Csak azt a cipőt tudnánk feledni!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ha már a cipőknél tartunk: Olivia Palermo és fuksziaszín tollas topánja volt a hét egyik szenzációja, amiből sajnos a fotón elég kevés látszik. (Az pedig más kérdés, hogy kicsoda Olivia Palermo és mit keres a vörös szőnyegen...). Viszont ne hagyjuk annyiban Kelly Rowland alumíniumfényű cipőjét se! Bokaficamító darabnak tűnik, de rajta és ezzel az összeállítással nagyon szeretjük.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ha már ennyit ájuldoztunk a széptől és a különlegestől, azért nem felejtjük el megmutatni a hét borzalmait sem. Katy Perry a Hupikék törpikék premierjére érkezett ebben a - hogy is fogalmazzunk? - stílszerű ruhában. A Törpilláért való rajongás annyira áthatotta, hogy ő maga is szinte azzá változott. Szerencsére a kék bőrszínt elfelejtette. Az eredmény így is menthetetlenül rossz. És ez a smink? Egy szempillányi természetesség sincsen benne - mondjuk, Törpillában sincs. Ennél ugyan lényegesen emberibb Olivia Wilde fekete ruhája, de bármennyire is csipkés és bármennyire Dolce és Gabbana van a címkébe írva, a színésznő úgy néz ki benne, mint egy fekete özvegy. Ez most nem az igazi!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.