Botrány készülődik a divatvilágban: Lelepleződik Coco Chanel

divattervező drog ruha Coco Chanel biszexualitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A divatkreátor életéről számtalan könyv és film megjelent már - most azonban eddig még nem ismert, botrányos titkokra derült fény Coco életéből.


Forrás: AFP
Forrás: AFP

Lisa Chaney írta a Coco Chanel: An Intimate Life című könyvet, mely novemberben kerül a boltokba a tengerentúlon. A mű arról szól, hogy Chanel nemcsak ruhákat tervezett és jachtokon napozott - életének voltak sötét foltjai is. A szerző állítólag bizonyítani tudja bizonyos dokumentumokkal, hogy Chanel drogozott, viszonya volt a házas, szürrealista festővel, Salvador Dalíval, de a szeretője volt a náci kém, Hans Günther von Dincklage is - ráadásul a nőket is felettébb kedvelte. Ez utóbbiak ismeretében kimondhatjuk, hogy Coco már jóval lazább erkölcsű volt a koránál, és nem csak a divat terén ragaszkodott az újításokhoz és a merész ötletekhez...

Tipp! Amy Winehouse élete képekben! Nézd meg képgalériánkat!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.