fashion week stílus tornacipő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglehet, hogy az imádott tornacipő szókapcsolatban idézőjelbe kellene tennünk az imádottat, hisz borítékoljuk, hogy nem rajong mindenki túlzottan az egyszerű vászon tornacipőért. Ahelyett, hogy ennek okát fejtegetnénk, inkább bebizonyítjuk, hogy ez a darab nem csak a hétköznapi laza szerelésekhez passzol. Sőt, egyszerűségével ellentétben a meghökkentés kiváló eszköze lehet.


Hétköznapi sikk

Kezdjük a legegyszerűbbel! Farmer, póló és tornacipő, ez mindenki számára ismerős és jól bevált kombináció. Ahhoz azonban, hogy ne súroljuk az unalmasság határát, bátran viseljünk feltűnő, színes, meghökkentő kiegészítőket. Minél több, minél látványosabb, annál jobb! Mivel egy letisztult összeállításról beszélünk, mi megtartanánk az öv és a táska színharmóniáját, és csupán az ékszerekkel bolondítanánk az öltözéken.


Tornacipő: Converse, farmer: H&M, póló: Pimkie, kalap, öv: Reserved, táska gyűrű: Mango, fülbevaló: Promod

Kiszámíthatatlan játék

A nyár tökéletes időszak arra, hogy saját határainkat súrolva, vagy akár át is lépve azokat, új stílusokat próbáljunk ki. A ruhadarabok eklektikus és elsőre érthetetlennek tűnő párosítása izgalmas és kiszámíthatatlan játék. Természetesen az ilyen szettek alapjául is vehetünk egy tornacipőt, a romantikus ruhát viszont egy pasztell blézer helyett párosítsuk bőrdzsekivel. A vagánykodás közben arra azért ügyeljünk, hogy kiegészítők terén ne essünk túlzásokba, ugyanis a markáns bőr és a virágos ruha kettőse már nem kíván további fokozást.


Tornacipő: Converse, ruha: Reserved, cicanadrág: Topshop, bőrdzseki, napszemüveg: Mango, táska: Zara, körömlakk: MAC

Irodai tornacipő? Igen!

Az elegáns munkaruházat jelen esetben minden bizonnyal a legvékonyabb jég, amire léphetünk. A megszokott magas sarkú helyett tornacipőt húzni egy elegáns szetthez a pimaszság egyértelmű jele. Ez azonban senkit ne tartson vissza, hisz ha az öltözék többi része kellően elegáns (magas derekú nadrág selyemblúzzal; színes háremnadrág inggel), az összkép sem lehet slendrián. Igazán bátraknak a feltűnő rúzst javasoljuk, mint a legtutibb kiegészítőt, csak aztán győzzétek állni a meghökkent tekinteteket!


Tornacipő: Converse, nadrág: Mango, blúz, karkötő: H&M, pénztárca: Stradivarius, napszemüveg: Ray Ban, rúzs: MAC

Tipp! Duci testtel is lehetsz szexi! Nézd meg képgalériánkat!


Divatfellegvárak: 6 márka, amire nagyon várunkhttp://www.life.hu/legytrendi/20110802-divatfellegvarak-5-marka-amire-nagyon-varunk.htmlBotrány készülődik a divatvilágban: Lelepleződik Coco Chanelhttp://www.life.hu/legytrendi/20110802-megdobbento-titkok-derultek-ki-coco-chanelrol.htmlKatalin hercegnő kedvence: a stílusos mokaszinhttp://www.life.hu/legytrendi/kiegeszitok/20110801-katalin-hercegno-kedvence-a-stilusos-mokaszin.htmlDuci vagy? Szegd meg az elavult divatszabályokat!http://www.life.hu/legytrendi/20110728-duci-vagy-szegd-meg-az-elavult-divatszabalyokat.htmlA pasim szekrényéből öltözködtem - Így néztem ki!http://www.life.hu/legytrendi/20110728-a-pasim-szekrenyebol-oltozkodtem.htmlKis fehér ruha - A nyár kedvencét a sztárok is imádjákhttp://www.life.hu/legytrendi/20110727-kis-feher-ruha-a-nyar-kedvencet-a-sztarok-is.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.