fashion week nude cipő sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Végre egy trend, ami tényleg mindenkinél működik!" - így tudjuk összegezni lelkesen és egy mondatban a púderszínű cipőről alkotott véleményünket. A nude színű cipellők remekül asszisztálnak az optikai csaláshoz, és bármilyen stílussal összeegyeztethetők. Máris mutatjuk, mire gondolunk.



AFP
AFP

Molly Sims, Katalin hercegnő, Freida Pinto, Cynthia Nixon


A legnagyobb piros pontot azért kapja, mert optikailag hosszítja a lábat. A bőrtől eltérő színű cipőket ugyanis úgy dolgozza fel a szemünk, hogy levágja a lábat (ezért divatöngyilkosság rövid lábú nőknek a bokacsizma), ezzel szemben a púderszínű cipőt hozzáadja a láb hosszához. Nem csoda, hogy a hollywoodi hírességek rákaptak.



Akit ez nem győzött meg, annak mondjuk tovább. A púderszín semlegessége miatt tökéletesen illik minden árnyalathoz. Igen, mindenhez: a feketéhez, a fehérhez és a tiritarkához is, így a gardróbunk adu ászává léptethetjük elő. Mondjuk ki: alapdarab. Viselhetjük vagány, városi kalandorként laza chino szabású nadrággal, egyszerű pólóval és blézerrel.


Akinek ez sok, az válasszon egyszerű farmer és blúz összeállítást. Mi jelen esetben farmernadrág helyett az újra reneszánszát élő farmerszoknya mellett döntöttünk, az összeállítást pedig néhány színes és látványos kiegészítővel dobtuk fel. És megmutatjuk, hogy színes ruhával is remekül működik a cipő. A ruhától és a kiegészítőktől függően hétköznapokon és elegáns eseményeken is bevethetjük.



Valószínűleg nemcsak ez a felismerés, hanem Katalin hercegnő nude cipők iránti rajongása is hozzájárult ahhoz, hogy a múlt hétvégi királyi esküvőn (Erzsébet királynő legidősebb unokája, Zara Phillips ment férjhez) szinte mindenki púderszínű magas sarkút viselt, a 61 éves Anna brit királyi hercegnőtől a 21 éves Eugénia yorki hercegnőig.

AFP
AFP

Beatrice hercegnő, Anna hercegnő, Sophie, Wessex grófnője és Eugenie hercegnő


Tipp! Ők lesznek a következő megasztárok? Nézd meg képgalériánkat!









/1108/Nude_201186132824


Tornacipőben is lehetsz szexi! Megmutatjuk, hogyan!http://www.life.hu/legytrendi/20110804-tornacipoben-is-lehetsz-szexi-megmutatjuk-hogyan.htmlMeztelenkedik hazánk legsikeresebb topmodellje - pikáns fotókhttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110802-meztelenkedik-hazank-legsikeresebb-topmodellje-mihalik-eniko.htmlDivatfellegvárak: 6 márka, amire nagyon várunkhttp://www.life.hu/legytrendi/20110802-divatfellegvarak-5-marka-amire-nagyon-varunk.htmlBotrány készülődik a divatvilágban: Lelepleződik Coco Chanelhttp://www.life.hu/legytrendi/20110802-megdobbento-titkok-derultek-ki-coco-chanelrol.htmlKatalin hercegnő kedvence: a stílusos mokaszinhttp://www.life.hu/legytrendi/kiegeszitok/20110801-katalin-hercegno-kedvence-a-stilusos-mokaszin.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.