Íme, a legrosszabbul öltözött férfi - Meg fogsz lepődni!

fashion week Facebook öltözködés stílus Mark Zuckerberg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Facebook milliárdossá lett alapítója, Mark Zuckerberg a legrosszabbul öltözött férfi a GQ magazin szerint.

A Harvard Egyetem egykori diákja, Mark Zuckerberg ma a világ egyik legbefolyásosabb férfija. De hiába a dollármilliárdok és a zseniális elme, Mark cseppet sem konyít az öltözködéshez. Ezért is választotta a huszonhét éves férfit a GQ magazin a legrosszabbul öltözött hírességnek.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Zuckerberg az utóbbi években gyakran kap helyet mindenféle listán - 2010-ben a Time magazin őt választotta az Év emberének. A GQ stílusszakértője szerint amilyen hévvel támogatja Mark az újításokat, épp annyira régimódi és rettenetes a stílusa. A férfi képtelen lemondani a formátlan farmerokról, a sportcipőről és a rosszul szabott zakóiról. A körülbelül tizennyolc milliárd dollárra becsült vagyon büszke tulajdonosának elkelne egy jó szabó - hiszen lenne miből kifizetni. Érdekesség még, hogy a hasonlóan számítógépzseni Bill Gates is a rosszul öltözöttek listáján szerepel, mert ő általában úgy öltözik, mint maga Harry Potter. Kedves Mark, ha már "nem futja" egy stílustanácsadóra, vegyél példát David Beckhamtől vagy Justin Timberlake-től - ők ugyanis igazán stílusosan öltözködnek!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.