fashion week szemöldökszedés férfiasság Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem Lady Gaga indította a trendet az MTV Video Music Awards díjátadón viselt férfias kinézetével - de kétség kívül rá figyelt fel leginkább a világsajtó.


Forrás: AFP
Forrás: AFP

Yves Saint Laurent és Dolce&Gabbana legújabb divatbemutatóján számtalan olyan modell vonult fel, akik inkább egy jóképű férfira, mintsem egy csinos nőre emlékeztettek. De téved, aki azt hiszi, hogy ezt a "natúr" megjelenést olyan könnyű elkészíteni. Sok munka kell ahhoz, hogy szemöldökünk férfiasnak tűnjön - a kérdés csak az, hogy a trendet követjük, vagy maradunk inkább a nőiesen ívelt vonalaknál? Vajon rózsaszín arcpirosító helyett mostantól elég, ha csak egy kis bronzosítót használunk, hogy még véletlenül se legyen az arcunk babás? De ki irányítja a stílusunkat? Lady Gaga a férfias megjelenésével, rövid hajával és androgün külsejével, vagy maradunk a jól bevált rúzs, arcpír, finom szemfestés kombinációnál, és hetente szedjük a szemöldökünket a nőiesség jegyében?

Takács Nóra nemzetközi modell, a
Hogyan legyek jó nő? sorozat háziasszonyának véleménye:
Na jó megint egy hír, amin kicsit felszisszenünk és azt gondoljuk: ne már, egy nő legyen nőies! Teljesen igaz. Megnyugtatásul mondom, hogy mire itthon éreznénk ebből a fiús hóbortból bármit is, addigra már el is múlt (pár éve rendszeresen vannak ilyen próbálkozások). Hazánk ugyanis nem a divatérzékenységéről híres. Ameddig nálunk a szilikonpántos melltartó 2011-ben még jelen van, addig úgy vélem 5 millió nőből jó, ha egy rohan majd fejvesztve a boltba és cseréli ki az összes szoknyáját fiús gatyókra. A többi 4.999.999 meg hordja tovább az eddigi ruháit. Lányosan. Ahogy tettük idáig is.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.