plasztikai beavatkozás botox Megan Fox
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig azt hittük, Megan Fox egyike azoknak a hollywoodi szépségeknek, akik szépészeti beavatkozások nélkül is csábítóak. Úgy tűnik, tévedtünk...

Megan Foxról nemrég több olyan kép is napvilágot látott, amelyen a színésznő arca szokatlanul kerek, és sovány alakjához képest kimondottan pufi. A még csak huszonöt éves sztár egészen biztosan botoxkezelésen járt nem is olyan régen, amit nagyon rosszul tett, mert így elvesztette minden báját és természetességét. Sőt mi több, sokkal idősebbnek tűnik a koránál.

Northfoto
Northfoto


Persze Megan azt mondaná, azért kellett a kezelés, mert a fogyástól beesett lett az arca, de mi ezzel nem értünk egyet. A Transformers sztárja nagyon is túlzásba vitte a botoxot - a többi hollywoodi díva most joggal tarthat attól, hogy kifogynak a készletek. Vajon Megan a férje óhajára indult el a plasztikcicává válás útján, vagy valamelyik ostoba kolléganője vette rá a beavatkozásra?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.