fashion week stílusmustra sztárok Hollywood stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten rendezték meg a People's Choice Awards díjátadót, de volt néhány filmpremier is, amelyeken érdekesebbnél érdekesebb ruhák és kiegészítők bukkantak fel. Íme, a vörös szőnyeg heti trendjei.


Chloe Grace Moretz
Carrie Keagan Mila Kunis


AFP
AFP


Második bőr

A héten a bőrből vagy bőrhatású anyagokból készült ruhadarabok taroltak. Ashley Greene csipkével megbolondított bőrruhát viselt, ami a magas nyak miatt tűnhet kicsit furcsának. Jessica Alba ruhája sem aratott egyértelmű sikert, a bőr helyett inkább viaszkos vászonnak tűnik az alapanyag. Paula Patton színésznőnek a méretekkel adódtak gondjai. Mennyire nem szép, amikor a mellbimbó mellett a köldök is tisztán átrajzolódik a ruhán. A dekoltázsról ne is beszéljünk! Ebben a kategóriában Angelina Jolie diadalmaskodott, aki egyszerű fehér blúz és bőrszoknya kombinációt viselt a New York Film Critics Circle gálán.

AFP
AFP


Élénk színek

A Critics' Choice Movie Awards vörös szőnyege hemzsegett az élénk színű ruháktól. Busy Philipps cikláment, Ginnifer Goodwin pinket, Cobie Smulders királykéket viselt.

AFP
AFP

Tipp! Terhessége alatt is keményen diétázik a szupermodell. Kattints a galériáért!


Sárgaláz


Elizabeth Olsen Elle Fanningról



AFP
AFP


Ciki részletek

Van, hogy egy-egy öltözék sikere csak a nüansznyi részleteken bukik el. Ez történt a héten Rochelle Aytes színésznővel is, aki mondjuk fehér atléta helyett sokkal jobban járt volna egy testszínű bodyval az áttetsző, lila blúz alá. Ahogy Lindsay Lohan sem izzad az első képen, csak a ruha oldalrésze miatt tűnik úgy. Madonnának pedig igazán szólhatott volna valaki, hogy a vörös autóskesztyű már egyáltalán nem menő - főleg nem a vörös szőnyegen. Hiába, az énekesnő messze került attól, hogy ő diktálja a trendet - megteszi azt, mondjuk, Lady Gaga -, jó ideje beállt a trendkövetők sorába.

AFP
AFP


Istennők a vörös szőnyegen

Azért a héten sem maradtunk gyönyörű ruhák nélkül. Shakirát ritkán látjuk ennyire elegánsnak, de ez a vörös estélyi, amelyikben a FIFA Aranylabdáját adta át Lionel Messinek kiemelte ultranőies alakját. Szintén vörös, de teljesen más stílusú ruhában lopta be magát a szívünkbe Rooney Mara is.

AFP
AFP


Charlize Theron és Zoe Saldana fekete ruhájukban bűvöltek el bennünket, amelyekről kár írni bármit is, nézni viszont annál többet érdemes. Mellettük a szürke, sárga és ciklámen színeket felvillantó Diane Kruger maga volt a tavasz ígérete. Mindhárom ruháért rajongtunk!

AFP
AFP

Tipp! Liptai Claudia szebb, mint valaha. Kattints a képekért!


Cirkuszi majomnak öltözött a sztárcsemetehttp://www.life.hu/legytrendi/20120111-cirkuszi-majomnak-oltozott-a-sztarcsemete.htmlÁtalakítunk! Íme a legdögösebb jogászlány, Edinahttp://www.life.hu/legytrendi/20120110-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlAz elegánstól a hétköznapi viseletig - Így viseld a szőrös mellénythttp://www.life.hu/legytrendi/20120109-az-eleganstol-a-hetkoznapiig-igy-viseld-a-szoros-mellenyt.htmlSzerelmi bánat ide vagy oda, remekül fest a negyvenkilenc éves sztárhttp://www.life.hu/legytrendi/20120105-demi-moore-attol-fel-hogy-nem-lesz-szerelmes.htmlÚjabb sztárcsemete kezdett modellkednihttp://www.life.hu/legytrendi/20120104-lauryn-hill-lanya-selah-modellkedik.htmlNem öregszik a Dallas egykori sztárja?http://www.life.hu/legytrendi/20111227-nem-oregszik-a-dallas-egykori-sztarja-victoria-principal.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.