Bugyi nélkül pózolt az énekesnő - Heti stílusmustra

fashion week stílusmustra sztárok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába nézett ki a héten Angelina Jolie és Milla Jovovich is káprázatosan, a legtöbb figyelmet mégis Ashanti zsebelhette be. Mindezért képes volt bugyi nélkül érkezni a New York-i divathét egyik bemutatójára.
Dekoltázsháború



AFP
AFP

Nagy fekete

Zawe Ashton brit színésznőnek van még mit tanulnia a vörös szőnyeges megjelenésről. Ez a hófehér anyagcafatokból összetákolt ruhaujj és az alul fodros, anyagában pöttyös fekete ruha a megtestesült ízléstelenség. Érdemes lenne Christina Ricci színésznőtől stílusleckét vennie, aki nemcsak tökéletes ruhában, hanem tökéletes sminkben és frizurával jelent meg a londoni Elle Awardson.

AFP
AFP

Tipp! Íme, Christina Aguilera 13,5 millió dolláros otthona! Kattints a galériáért!


A vetkőzés művészete



AFP
AFP

Kivágások itt vagy ott?

A legújabb alkalmi ruha trendek szerint a kivágás már nem elöl, hanem a ruha hátulján a hangsúlyosabb. Talán jobb lett volna, ha Monica Ivancan német televíziós személyiség is inkább a trendeket követi. Ez a majdnem köldökig kivágott fekete "csoda" ugyanis minden, csak nem elegáns. Nem így Milla Jovovich káprázatos ruhája, amelynek minden négyzetcentimétere fenségesen állt a szupermodellen. A ruha viszont nem lett volna izgalmas a mély hátkivágás nélkül...

AFP
AFP

Tipp! A világ leghíresebb férfi testei! Kattints a galériáért!

Ruhát anyagcafatokból

Úgy tűnik, a fecnikből készült ruhadarabok divatját éljük. A héten nemcsak a fent említett Zawe Ashton színésznőnél láttuk ezt a megoldást, hanem másoknál is. Helena Bonhan Carter és Cate Blanchett is a furcsa megoldás mellett döntöttek. Nagynevű tervezők ide, dizájn oda, mindkét darab olyan, mintha a kutya szájából húzták volna ki őket.

AFP
AFP

Ez zsír! 40 kilót fogyott a híresség! Kattints a galériáért!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.