Katalin hercegnő címlaplány Harpers Bazaar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kétség sem férhet hozzá, ha Katalin hercegnő egy divatmagazin címlapján pózolna, a lap rekordeladásra számíthatna. Most úgy tűnik, végre sikerült meggyőzni Vilmos herceg nejét, hogy kis időre avanzsáljon címlaplánnyá.

Tipp! Különleges sztárportrék, ezt látnod kell! Kattints a galériáért!



Korábban is felröppentek már olyan pletykák, miszerint az imádott Katalin hercegnő címlapon pózol majd, eddig azonban ezek hamisnak bizonyultak. Most azonban a divat legbennfentesebb bennfentesei tudni vélik, hogy nem más lesz a májusi Harper's Bazaar címlaplánya, mint Katalin hercegnő. A meglepő az, hogy a madarak azt is csiripelik, a képeket a zseniális Terry Richardson fotós készíti majd. Az ötlet igen merész, hiszen Terry képein általában kissé bizarr és cseppet sem szokványos pózok szerepelnek. Nem egyszer felröppent már az a hír, hogy a modellek és a sztárfotós között gyakran több van munkakapcsolatnál, sőt, Richardsont szexuális zaklatással is vádolták már. Persze az is igaz, hogy a fotós jóban van az ismert emberekkel és tud is bánni velük. Ő fotózott például egyik jó barátja, Kate Moss lagziján is tavaly.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kattints a képre és nézd meg Terry Richardson botrányos képeit! (+18)

Katalinnak állítólag régi vágya teljesülne, ha a Harper's Bazaar címlapján szerepelhetne, mert a mai napig imádja a Bazaar 1997-es címlapját, melyen Lady Diana pózolt. Kate mindenáron megtartaná a jókislány imázsát, és persze férje akaratával sem akar szembemenni, de úgy érzi, eljött az ideje egy amerikai címlapnak. Ha pedig a pletykák igaznak bizonyulnak, akkor már most nagyon kíváncsiak lennénk arra, vajon mit visel majd az újdonsült divatikon, és azt is szeretnénk tudni, ki és miről készíti majd vele az interjút a magazinnak.

Tipp! 20 évvel öregebbnek néz ki a TV2 sztárja! Kattints a galériáért!


Tudj meg minden fontosat már a hírfolyamodból! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.