Szándékosan csúfítja el magát a szép színésznő?

fashion week Keira Knightley színésznő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Keira Knightley színésznőt a napokban kapták lencsevégre: a sztár tetőtől talpig férfinak öltözött.

Keira Knightley színésznő sokáig Anglia rózsájaként hódított, hiszen őt tartották az egyik legszebb színésznőnek. A róla készült legfrissebb képeket nézegetve azonban nagyot csalódtunk: a sztár elhagyta magát, slampos és igénytelen lett, ráadásul nyoma sincs annak a bájos, laza, stílusos lánynak, aki egykor volt.

Northfoto
Northfoto

A huszonhét éves Keira párjával, James Rightonnal vacsorázott Londonban, amikor lencsevégre kapták őket. A Karib-tenger kalózai-filmek egykori sztárja gyakorlatilag férfinak öltözött: hatalmas, fekete ballonkabátot, inget és V-nyakú pulóvert, szövetnadrágot és férfias cipőt viselt, és mindenben a fekete és a szürke szín dominált. A színésznő nemcsak, hogy nem volt csinos, de egyenesen szörnyen nézett ki! Ráaádásul az arcát nézve van egy olyan érzésünk, hogy a sztár igencsak le van lakva, a szemöldökét pedig jó ideje egészen biztosan nem korrigáltatta.

A filmcsillag kedvese sem vitte túlzásba az öltözködést - minden bizonnyal egymáshoz öltöztek a fiatalok. A pár egyébként február óta van együtt. Keira korábban többször is kifejtette, hogy cseppet sem elégedett magával: utálja a bőrét, és nem szereti strandon mutogatni a testét. Ezt mondjuk meg tudjuk érteni: a színésznőnek nincs túl jó alakja, mert a lábai rövidek a testéhez képest, ráadásul Keira nagyon lapos, és olyan sovány, mint egy afrikai éhező.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.