Jane Fonda Cannes ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jane Fonda 74 éves, de közel sem néz ki annyinak. Legutóbb a vörös szőnyegen simán lepipálta fiatal kolléganőit.

Az aerobik királynője is ott volt az idei cannes-i filmfesztivál megnyitóján. A hetvennégy éves Jane Fonda egy bronz Atelier Versace ruhakölteményben mutatta meg még mindig karcsú és nagyon formás alakját. Jane ruhájának felső része bőrszínű, áttetsző anyagból készült, ami nagyon előnyös egy ennyi idős asszonynak. Sajnos Jane alakja lehet akármilyen tökéletes, ha a bőre már nem a régi - de ez cseppet sem tűnt fel ebben a jól kiválasztott estélyiben.

AFP
AFP

Ezen az estén rengeteg világsztár vett részt: ott volt Alec Baldwin, Eva Longoria, Freida Pinto és Diane Kruger is. Jane szépsége mellett azonban senki sem tudott elmenni - a sztár sok fiatal kolléganőjénél jobban festett a vörös szőnyeges eseményen. A 74 éves híresség korábban egyébként már mesélt arról, hogy természetesen ő is járt már plasztikai sebésznél, de a kiegyensúlyozott élet és a sok sport a szépségének titka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.