Merész dekoltázst villantott Sarka Kata

mell Sarka Kata dekoltázs villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata sosem tartozott a szégyenlős hírességek közé, a bombázó kétgyermekes édesanya mindig is büszkén mutogatta nem mindennapi bájait - nem csak a különböző partikon. Legutóbb azonban a tévében egy kicsit többet mutatott a kelleténél.

Valószínűleg igen kevesen figyeltek a minap arra, amit Sarka Kata az Aktívban nyilatkozott. Hajdú Péter bombázó felesége ugyanis a kelleténél jobban kigombolta szűk felsőjét, és a mellei szinte önálló életet éltek a képernyőn.

Kata keblei egyébként számos vihart kavartak már. Legutóbb azzal került a címlapokra, hogy korábbi szilikonmelle kidurrant és ki kellett cseréltetni az implantátumot. Kata akkor bevallotta, hogy ma már nem biztos, hogy megnagyobbíttatná a melleit és lányának, Noéminek biztosan nem engedne hasonló műtétet. Hajdú Péter ugyan teljesen elégedett neje testével, de Kata időről időre változtat önmagán, ahogy mondja, az önbizalomhiány miatt. "A legfontosabb számomra az, hogy tetsszek a férjemnek, de ha nem érzem magam jól a bőrömben, az kihat a kisugárzásomra is" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.