Ha trendi akarsz lenni, viselj csipkét! Csak ne így! - Heti stílusmustra

fashion week kiegészítő magas sarkú vörös szőnyeg csipke divatbaki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha nyáron igazán trendik akarunk lenni, csipkét kell hordanunk, de egyáltalán nem mindegy, hogyan tesszük, mert könnyen összetéveszthetnek minket kedves nagymamánkkal. Sajnos a héten többen is ebbe a hibába estek, de szerencsére voltak, akik megvédték a nők becsületét.

Lépj be a Lifefashion virtuális próbafülkéjébe, próbálj és vásárolj a fotelből!



Csipke csipke hátán

Minden bizonnyal gyorsan terjed a csipkeláz, hiszen a héten kedvenc hírességeink sorra csipkecsodákban jelentek meg a vörös szőnyegen. Van, akinek jól áll a sejtelmes és elegáns hatást keltő csipkeruha, amely azért nem minden esetben szerencsés választás. Siena Sanders kiskutyájával, Dexterrel a karján például elég öregasszonyos hatást kelt. Mintha egyenesen a Váratlan utazásból toppant volna elő. A ruhája olyan, mint egy horgolt terítő és egy gyászruha keveréke, ráadásul kövéríti is egy kicsit. Sajnos Sarah Wynter sem került a legjobban öltözött sztárok listájára a héten, még az is előfordulhat, hogy a színésznő kedvenc hálóingét vette fel a puccos partira. Arról nem is beszélve, hogy ez a sötétkék kardigán csak ront a helyzetén. Liberty Ross is jobban tündökölhetne férje, a rendező Rupert Sanders oldalán, ha nem egy esküvői ruhával próbálkozott volna. Hát lányok, ez most nem jött össze!

AFP
AFP

Amikor a magas sarkú szexi

Vitathatatlan tény, hogy a magas sarkúban a hölgyek tartása sokkal elegánsabb és egyben szexisebb. Amennyiben a hétköznapok nélkülözhetetlen darabjai a csak nehezen helyettesíthető balerinacipellők, úgy a kifutók és a vörös szőnyegé a magas sarkú. A még mindig legújabb filmjét, a Hófehér és a vadászt népszerűsítő Kristen Stewart a Los Angeles-i vetítésre ebben a visszafogott szettben érkezett, amit feldob hegyes orrú platformcipője. Habár a színésznőként és énekesnőként is elismert Willa Ford is egy egyszerű vonalvezetésű ruhát választott, a kisfeketét egy brutál arany szegecses Louboutinnal bolondította meg.

AFP
AFP

A kiegészítő néha csak kiegészítő

Egy jó kiegészítő nemcsak az aktuális összeállítást, de egy egész ruhatárat is felfrissíthet. Ezt a sztárok, vagy éppen a sztárok stylistjai is tudják. Persze néha az sem baj, ha ez a kiegészítő nem hivalkodó. Angelina Jolie, Anna Paquin és Lauren Bowies is a szó szoros értelmében vette a héten a kiegészítő fogalmát. És milyen jól tették!

AFP
AFP

Tudj meg minden érdekességet már a hírfolyamodból! Csatlakozz hozzánk iWiWen és Facebookon!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.