fashion week nyaklánc kiegészítő magyar karkötő ékszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra nemrég lelkendezve mesélte nekünk, mennyi tehetséges ékszerkészítő kézműves vagy iparművész alkot szebbnél szebb és kreatívabbnál kreatívabb kiegészítőket itthon. Szétnéztünk egy kicsit a magyar ékszertervezők munkái között, hogy megmutassuk, melyek a legszexisebb nyári darabok, amelyeket mi nem illetnénk egynyári jelzővel.

Természetes

Vízillat, susogó növényzet, napszítta stég, vastag hajókötelek, napszítta színek, homok jutnak eszünkbe akkor, amikor Márkus Dóra idei kollekciójának darabjait szemlézzük. A Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen végzett tervező Doridea márkanév alatt karakteres darabokat álmodott természetes alapanyagokból - bőrből, kötélből, textilcsigákból, amelyek mellett elegánsan érvényesülnek a fémrészletek.

Bővebben a márkáról itt olvashatsz: http://doridea.com/

Csipkés

A csipkétől szezonok óta nem tudunk szabadulni. A tavalyi fehér vagy törtfehér, az őszi-téli fekete után idén tavasszal a pasztellszínű változatért rajonghattál. A LOKALwear ékszermárka kalocsai, más néven riseliő, csipkéből készült kollekciója nemcsak a világ divattervezői által diktált trendnek felel meg, hanem a hazai irányzatnak is. A magyar motívumvilág és tradicionális anyagokat felelevenítő irányzat ugyanis ismét reneszánszát éli itthon. Hogy a romantikus szál se maradjon ki: a kollekciót a Kalocsa melletti Homokmégyen élő Romsics Lászlóné (Vera néni) népi iparművész eredeti riseliői inspirálták.

Bővebben a márkáról itt olvashatsz: http://lokalwear.net/

Fás és fémes

Az, hogy két, első hallásra olyan különböző anyag, mint a fa és a fém mennyire összeillő páros mégis, azt Juhos Janka karkötői is bizonyítják. A MOME aranyműves szakán diplomázott ékszertervező geometrikus karkötői egyszerre nagyon letisztultak, mégis különlegesek. Ugyan ez a kollekció még 2011 telére készült, az idei nyár slágerszíne miatt évszaktól és évszámtól függetlenül hajlandók lennénk viselni.

Bővebben a márkáról itt olvashatsz: http://juhosjanka.com/

Ragyogó

Ferencz Vanda először akkor kapott nagyobb figyelmet a közönségtől, amikor az egyik legismertebb magyar divatmárka, a USE Unused kollekcióihoz készített gyönyörű ékszereket és kiegészítőket. Azóta vendégtervezett már a Mono Fashionnek és legutóbb Nanushkával állt össze. Az együttműködések mellett saját kollekciót is tervez, amelynek darabjaiban nem lehet egyszerűen elbújni. Távolról is nagyon hangsúlyos, közelről szemlélve pedig részletgazdag kiegészítőkről van szó. Tény, hogy nem mindenki tudja vagy szeretné őket viselni, de aki igen, annak örök barátai lesznek a nyári kaland után.

Bővebben a márkáról itt olvashatsz: http://ferenczvanda.hu/

Egyszerűen nagyszerű

Valamikor réges-régen, az általános iskolai technikaórán mindenki megtanult bojtbabát készíteni. Hihetetlen, hogy ez a végtelenül egyszerű technika ennyire ellenállhatatlan - főleg nagy tömegben alkalmazva. Hajgató Sára ékszerkészítő megmutatja a bojt különleges oldalát, gyönyörű ékszereket készít belőlük. És nemcsak ezekből, hanem gyöngyökből, textilekből, selyemvirágokból is esküvőre, alkalmakra, hétköznapokra egyaránt.

Bővebben a márkáról itt olvashatsz: http://www.mimozadesign.blogspot.hu/

Csábító bőr

Oláh Anna fiatal márkája, az Anna Amélie elsősorban bőr kiegészítőkre - táskákra, telefontokokra, ékszerekre specializálódott. Az idei tavaszi táskakollekciót Hevesi Nóra ruhái mellett Oláh Sándor ötvösművész vörösréz ékszerei egészítették ki.

Bővebben a márkáról itt olvashatsz: http://annaamelie.com/

Szexi ékszereket nem csak nappal viselhetsz! Gyere vissza 22:00-kor, és megmutatjuk a legpikánsabb darabokat!


Ledobta ruháit a szívtipró! Kattints a képekért! (18+)


Amikor leszáll az éj... akkor indul a LifeNight!

Kíváncsiak vagytok, milyen az, amikor egy kicsit bujábbak, perverzebbek és szabadszájúbbak vagyunk, a pasik pedig végre elárulják, hogy hogyan szeretik? Akkor gyere, ismerd meg a titkos énünket!

Várunk egy izgi kis kalandra éjjel 10 után!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.