fashion week akció fazon szoknya testalkat Lifefashion.hu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyár egyik legkedveltebb női ruhadarabja a szoknya, ami nem meglepő: sosem megy ki a divatból, és annyi fajta létezik belőle, hogy egyszerűen megunhatatlan - legyen szó miniről vagy maxiról. A Lifefashion.hu segít neked eldönteni, melyik fazon illik leginkább az alkatodhoz.

A szoknya, a nőiesség egyik alapvető szimbóluma, töretlen népszerűségnek örvend az idők kezdete óta. A nyári melegben rendkívül kényelmes viselet, és arról se feledkezzünk meg, hogy a férfiak is nagy hódolói a szoknyát viselő hölgyeknek. Bár az üzletek hatalmas választékkal várják a vásárlókat, nem árt tisztában lenni, hogy az alkatunktól is függ, melyik fazont érdemes beszerezni. A Lifefashion.hu praktikus tanácsait megfogadva új szoknyádban egyenesen ragyogni fogsz a magabiztosságtól.

A mini

A miniszoknya ötlete a '60-as években született, azóta is népszerű. Szinte hihetetlen, de ennek a különleges ruhadarabnak saját ünnepe is van: március 24-e hivatalosan is a Miniszoknya Világnapja. Már a nevéből is sejteni lehet, hogy a miniszoknya nem sok teret hagy a képzeletnek. Azáltal, hogy sokat mutat a lábakból, optikailag kissé magasabbnak látszik tőle viselője. Azt azért nem árt megjegyezni, hogy csak annak áll igazán előnyösen, akinek hosszú, formás lábai vannak.

Forrás: Lifefashion
Forrás: Lifefashion

MEXX virágos szoknya 13.999 forint helyett 5.600 forint. MEXX szoknya 16.999 forint helyett 6.800 forint. Mindkét terméket megvásárolhatod a Lifefashion.hu-n.

A térdszoknya

A térdszoknya minden testalkathoz passzol, ezért a lányok egyik kedvence. Egyszerre képes eltakarni a kényesebb testtájakat, ugyanakkor mégsem rejtegeti viselőjét. Az irodai ruhatárad nélkülözhetetlen darabja lehet, hiszen nem túl kihívó, ám mégis finoman hangsúlyozza a nőiességedet. Lapos és magas sarkú cipőkkel is tökéletesen kombinálható!

A midi

A lábszárközépig érő midi régi-új ismerős. Nem véletlen, hogy újra és újra felbukkan a kifutókon: a midi a kortalan elegancia megtestesítője. Optikailag nyújtja a test alsó felét, ezért ha világéletedben irigykedve nézted a hosszú lábú modelleket, a midi instant megoldás lehet a problémádra. A midiszoknya-kalap párosítás pedig garantáltan stílusossá varázsol minden lányt.

A maxi

A bokáig érő maxiszoknya idén nyáron egyértelműen a divattervezők kedvence. Számos színben és anyagban kapható, nagyon sokoldalú ruhadarab. Az alacsonyabb lányoknak azonban nem árt vigyázniuk vele: a maxiszoknya hajlamos őket "összenyomni", ezért inkább a magasabbaknak ajánlott. Zakóval és magas sarkú cipővel kombinálva tökéletes alkalmi viselet, de a lazább stílus is könnyen előcsalogatható belőle egy színes pólóval és egy lapos szandállal.

A Lifefashion.hu virtuális próbafülkéjében magad is meggyőződhetsz arról, melyik fazon áll neked a legjobban. E heti Mexx akciónkban pedig jó áron találhatsz magadnak szuper szoknyákat és felsőket!



Amikor leszáll az éj... akkor indul a LifeNight!

Kíváncsiak vagytok, milyen az, amikor egy kicsit bujábbak, perverzebbek és szabadszájúbbak vagyunk, a pasik pedig végre elárulják, hogy hogyan szeretik? Akkor gyere, ismerd meg a titkos énünket!

Ezekkel a témákkal várunk téged ma este 10 után a Life.hu-n!



A legszexibb nyári ékszerek - magyar tervezőktőlhttp://www.life.hu/legytrendi/20120626-a-legszexibb-nyari-ekszerek-magyar-tervezoktol.htmlFarmer: a gardróbok kaméleonjahttp://www.life.hu/legytrendi/20120622-a-gardrobok-kameleonja-igy-viseld-a-farmert-randin-buliban.htmlKreatív káosz a csuklónhttp://www.life.hu/legytrendi/20120622-kreativ-kaosz-a-csuklon-viselj-minel-tobb-karkotot-ez.html5 divatos alapdarab a strandrahttp://www.life.hu/legytrendi/20120619-a-szexi-bikinin-tul-5-divatos-alapdarab-a-strandra.htmlDögös ruhák, amelyekben átvészelheted a kánikuláthttp://www.life.hu/legytrendi/20120615-a-lifefashionhu-dogos-ruhakat-kinal-amelyekben-atveszelheted-a-kanikulat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.