Magyar modell a Vogue címlapján

modell Axente Vanessa Vogue
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palvin Barbara és Mihalik Enikő hatalmas sikerei után újabb lányra lehetünk büszkék. Axente Vanessa az utóbbi időben egyre népszerűbb, legutóbb pedig óriási sikert könyvelhetett el.

A lassan tizenhét éves nagylengyeli lány a Chanel kifutóján kezdte, a napokban pedig az olasz Vogue címlapján mutatkozik be több modellel együtt. Ez igen!

vogue.it
vogue.it

Kattints és nézd meg egy duci modell melleit! (18+)

A divatmagazin júliusi lapszáma igazán különleges lett: a címlapon Gucci-ruhákat viselő, boszorkányokká maszkírozott modellek szerepelnek, és ott van közöttük a mi Vanessánk is. A magazin ez alkalommal fiatal, alig tizenhat éves szépségeket vet be a címlapon, mely igazán különlegesre és félelmetesre sikeredett. Mint tudjuk, a Vogue szereti az ilyet.

Vanessával a magazinban olvasható egy interjú, melyben a szépség elárul pár dolgot magáról. A fiatal modell szeret elegánsan és sportosan is felöltözni, példaképei Gisele Bündchen és Karlie Kloss, nagy álma pedig az, hogy egyszer részt vehessen egy Victoria`s Secret bemutatón, majd elismert színésznő legyen. Mi szurkolunk!

Az énekesnő mindent megmutatott! Kattints a képekért!



Amikor leszáll az éj... akkor indul a LifeNight!

Kíváncsiak vagytok, milyen az, amikor egy kicsit bujábbak, perverzebbek és szabadszájúbbak vagyunk, a pasik pedig végre elárulják, hogy hogyan szeretik? Akkor gyere, ismerd meg a titkos énünket!

Ezekkel a témákkal várunk téged ma este 10 után a Life.hu-n!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.